Miért nem lehet január végétől nézni a sorozatokat?
Mindig is illegális volt a sorozatok terjesztése a neten, most is az. Minél inkább ismertebbé válik egy megosztó annál inkább kerül a jogvédők vagy hatóságok vagy a jogtulaj figyelmébe akik elindítják az eljárást.
Nem tűnik el ettől a sorozat az internetről teljesen, más formában elérhető marad (torrent például), de sokan csak az online nézést ismerik - pedig az a lehető legrosszabb és legbizonytalanabb megosztási forma. A nyílt neten terjesztve gyorsan törlik ezeket.
Én legutóbb megkérdeztem a Videát hogy miért törlik!
Egyes filmeket a ''Videa'' moderátorai letörölnek ismeretlen okokból!
A moderátorok is törölnek...
Akkor csak zárt oldalakon érdemes filmet nézni?
Például ezeken:
ncore cc
majomparade eu
newinsane info
estone cc
bigtorrent eu
microbit eu
deathlord eu
ztracker org
rebelsarea com
bitpalace cc
diamond torrent eu
teracod net
bithorlo info
facetracker eu
cerberus tracker eu
newfindline com
moviezone ws
fortunatt eu
nforce co hu
A zárt oldalról akár évek múlva sem távolítják el, viszont ezek nem online filmes oldalak. A tartalmat le kell töltened, és a letöltés sebessége vagy elérhetősége attól függ hogy az adott pillanatban valaki azt ténylegesen feltölti-e a gépéről vagy az általa üzemeltetett szerverről. Ha nem, akkor hiába van fent az oldalon a tartalomra való hivatkozás, nem tud a letöltés elindulni mert nem tölti fel senki - ezért van külön feltöltési kötelezettsége a felhasználóknak, hiszen ők is csak emiatt tudnak letölteni.
Nagy komoly oldalaknál akár évekre visszamenőleg is találsz feltöltőt, kisebbeknél (a listádból a feléről nem is hallottam) már esélyesebb hogy nem lesz minden elérhető.
Ja, és mivel ezek zárt oldalak ezért bejutni sem könnyű rájuk mert nem hajlandóak meghívni az emberek egy idegent az esetek 99,9%-ában. Ingyen regisztráció pedig nincs, ncore-ra akár évekig várnak sokan mire lehetőségük adódik (bár manapság már a 2000 forintos "támogatásért" cserébe beengednek bárkit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!