Milyen sorozatot nézzünk a barátommal?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem a Skamet, előtte néztem a My mad fat Diaryt, Orange is The New Blacket, Walking Deadet, Skinst, 13 Reasons Why-t, stb. Ő a Zöld Íjászért és hasonlókért van oda és vissza, csak sokszor látta. Mit nézzünk, ami mindkettőnknek jó lenne? Segítsetek:)2018. jan. 28. 14:44
7/11 anonim válasza:
Ennyi troll-t még filmes válaszokban nem láttam.
8/11 anonim válasza:
Párommal mi nagyon szeretjük közösen ezeket:
Homeland
Breaking Bad
Parks and Recreation
Dexter
The Marvelous Mrs. Maisel
Suits
Sherlock
Black Mirror
House (elsõ 6évad)
Vikings
Britannia
Extras
Számkiszervezett (ennek kivételesen jó a szinkronja!) és ha valamelyikőtök dolgozott már indiaiakkal, akkor sokkal viccesebb lesz.
9/11 anonim válasza:
a Preacher miért kapott nulla százalékot?
a bige nézi a twd-et is,akkor annyira nem áll tőle távol a morbid humor se.
szóval pereacher,ash vs evil dead,penny dreadful.
10/11 anonim válasza:
Bármit írsz ide, a trollok lepontoznak. Innentől, akinek a pontok számítanak, nem ír ide semmit. Sikeresen megölték a topikot a megkeseredett nethuszárok. Legalább valamit elértek az életben, amire büszkék lehetnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!