Ismeritek a középsuli sorozatot?
Szia!
Nem, nem csak te látod így, én is ezt gondolom. A szereplők azért vállalják el mert egyrészt jó bevétel másrészt felkapottak lesznek a sorozat rajongóinak körében, emiatt szerintem ők ezt nem úgy fogják fel mint pl mi. Lehet pont ezért népszerű, plusz van az a korosztály akik még nem veszik észre hogy ez tényleg értékelhetetlen és nem tud rendes tanulságot felmutatni, magyarul Barátok közt kistiniknek.
Én meg anno 20 -25 részük néztem de egy idő után már nagyon rámentek egy bizonyos területre mikor mindenki összejön mindenkivel, azok a jelenetek mikor ott vannak az iskolába ülnek a padban esetleg egy tolltartót kiraknának hogy hihetőbb legyen mert egy órán tankönyvek füzetek stb ...
Másik mikor Juli lenyomta Barbit a víz alá haragudtak egymásra Barbi majdnem megfulladt stb délután már együtt beszélgettek
Nem tudom de szerintem ez.már nagyon el van túlozva a hétköznapi élettől...
Olivér is már nagyon átment idiótába régebben jobb volt..
Szerintem túl idős vagyok már ehez
15F
Nekem halál unalom az egész, semmi értelme nincs.
A szereplőket pedig nem igazán mondanám színésznek.
Velem jobb és érdekesebb dolgok történnek gimibe, miért nézném, ahogyan mások ezt borzalmasan előadva eljátszák?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!