Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti is sajnáljátok hogy vége...

Ti is sajnáljátok hogy vége lett a Paula és Paulina sorozatnak?

Figyelt kérdés

Ti nem éreztétek olyan összecsapottnak a végét?

Fogjátok nézni a befejező filmet??

2018. jan. 26. 23:36
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Jaj igen. Tisztára mint Hema volt..

Egyébként Carlos Daniel mindig féltékenykedett, de ő is simán feljárt Hema lakására ahol rendszeresen csókolóztak. Mikor meg a születésnapja volt akkor Hema mindenki előtt megcsókolta Carlos Danielt. És senki nem szólt rá, hanem folytatódott az ünneplés. Pedig az egész család látta. Azért ezek elég furcsa dolgok,még ha csak sorozat is..

2018. jan. 28. 12:32
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Willy megerdemelte a bortont. De a befejezo filmben nagyon nem tetszett h csak 1 ev telt el de majdnem mindenkinek valami bena hangja lett. Akkor lettem volna igazan duhos ha Piedad mama szinkronhangja is mas lesz, mert a hangja annyira illik hozza. A dedmamamra emlekeztet❤
2018. jan. 28. 13:42
 13/23 A kérdező kommentje:

Engem is zavart hogy más lett néhány szereplő szinkronhangja.

A lényeg hogy minden jóra fordult a végére :)

2018. jan. 28. 15:03
 14/23 anonim ***** válasza:
69%

én speciel örülök, hogy vége lett, ugyanolyan baromság mint a vad angyal volt...

kérdező, senki nem kérdezte, mire vagy kíváncsi és mire nem.

nem mindenkinek ugyanaz a véleménye mint a tiéd, ha ez nem tetszik, töröld magad

2018. szept. 4. 03:47
 15/23 A kérdező kommentje:
#14: Nagyon örülök hogy örülsz, de a kérdés több mint féléves, úgyhogy teljesen tárgytalan. Plusz az ilyen rosszindulatú emberek véleményére úgysem adok. Ha dühkitöréseid vannak, akkor nyugodtan kezeltetheted magad, ne ide járj másoknak beszólogatni. Ja és ha nem tetszik a kérdés nyugodtan törölheted magad ;) A te szavaiddal élve. A százalékodból meg látszik hogy vagy direkt szólsz le mindenkit és azért vagy lepontozva, vagy mindig borzasztó rossz válaszokat írsz, mint most is. Úgyhogy köszi, de nem érdekel a véleményed. Szép napot!
2018. szept. 4. 08:23
 16/23 anonim ***** válasza:
46%

Nem sajnálom, idióta sorozat volt még idiótább szereplőkkel és szar színészi játékkal

Kérdezőcském, a GYK nem visszhangkamra

Itt nem fogja bősz egyetértésben fújni veled a baromságaidat senki

Fogadd el szépen hogy nem mindenkinek egyezik az ízlése a tiéddel ahelyett hogy hisztériázol és vartyogsz

Welcome to the Internet...BITCH!!!!!!!

Kérdezőt ám miért nem lehet lepontozni?

Most rányomnék úgy pár (ezer) piros kezet!!!!

2019. szept. 6. 01:44
 17/23 A kérdező kommentje:
Te se vagy százas, hogy egy régi kérdéshez idejössz beszólogatni. Egészségedre! :D Nagyon megijedtem, hogy lepontoznál. Mindjàrt elkap a sírás.
2019. szept. 6. 09:40
 18/23 anonim ***** válasza:
29%
Ostoba vagy, kérdező. De nagyon. Remélem tudod. Akkor jó. Szép napot.
2019. szept. 6. 14:11
 19/23 A kérdező kommentje:
Honnan kerül ide ennyi beteg ember?? Semmi rosszat nem látok a kérdésemben. Akkor mikor kiírtam néztem az adott sorozatot és ennyi. Erre ez a sok agyhalott idejön veszekedni lassan 2 év után. Ti nem dolgoztok vagy nincs elfoglaltsàgotok a beszólogatáson kívül? Élettelen senkik akik azt hiszik itt megmondják a tutit. Hát.. szerintem meg te vagy az ostoba, mert normàlis ember egy sorozatról szóló kérdés nem megy oda rondákat írni a másikra. Ha pszichés gondjaid vannak, vannak orvosok arra is. Nekem szerencsére van életem és nem ez tesz boldoggá ami téged. Úgyhogy nevetni lehet a magadfajta hányinerkeltő embereken. Ha tovább folytatod az értelmetlen kötekedést, természetesen jelentelek. Pár embert már töröltek legalább és nem rontják itt a levegőt. Remélem fel tudod fogni bármilyen agyatlan is vagy. Neked is szép estét!
2019. szept. 6. 20:12
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Raqel az betolakodó bs vot ja a befe...mindegy érte.

Most megy az izauratv-n

Minden hétköznap 21:00

De már ott van ugyhogy kissé elkéstêl de mà esztefánia szêp paula haarosan visszajön...

2019. szept. 23. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!