Rey kinek lehet a gyerek a Star Warsban?
Figyelt kérdés
Kik lehetnek a szülei, nagyszülei? Mert szerintem tuti kamu hogy senkik voltak a szülei. Ti kire tippelnétek?#Star Wars #lány #szülő #jedi #Csillagok háborúja #Han Solo #Luke Skywalker #Obi-Wan Kenobi #Daisy Ridley #Kylo Ren
2018. jan. 20. 22:19
21/26 anonim válasza:
A 7. részben hogy elveri Kylot, még én is kimagyaráztam, bár nem tetszett, de ezt a 8-ban megkoronázták a tróntermes jelenetben azzal, hogy ott meg megmenti. Ezért haragszom a filmkészítőkre, illetve magyarázatot várok, hogy miért lúzer a főgonosz, és miért Mary Sue a főszereplő. Még optimista vagyok, hogy erre kapunk választ.
22/26 anonim válasza:
Arra, hogy honnan szedi az erejét, szerintem választ fogunk kapni. Simán lehet, hogy valami korábbi jedi reinkarnációja a csaj, mondjuk magának az első jedinek az újjászületése, vagy erő-kötelék révén szerezhette Kylo-tól is a tudását...stb. Erre még bármit kitalálhatnak. A 8. részben csak azt mondták, hogy nem azért ilyen erős mert valakinek a valakije. Amúgy nem mintha az Erő eddig örökletes lett volna. A Skywalker-ek igazából különlegesek ebből a szempontból. Eredetileg nem a felmenőik alapján választották ki, hogy kiből lesz jedi és kiből nem. Az, hogy erőérzékeny nem egy eget rengető dolog, inkább csak az a furcsa, hogy gyorsan fejlődik.
24/26 anonim válasza:
25/26 anonim válasza:
Remélem nem. Nem elég, hogy Luke ki akarja nyírni az unokaöccsét, de még a lányát is elhagyja? Csak nem.
26/26 Captain Logic válasza:
Nem, ez bullshit, pont azt akarja üzenni a film, hogy bárkiből lehet bármi, nem kell hozzá Anakin fiának lenni… Sőt, egyenesen a képedbe tolja, hogy ha Anakin leszármazottja vagy, még nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!