Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Rey kinek lehet a gyerek a...

Rey kinek lehet a gyerek a Star Warsban?

Figyelt kérdés
Kik lehetnek a szülei, nagyszülei? Mert szerintem tuti kamu hogy senkik voltak a szülei. Ti kire tippelnétek?

2018. jan. 20. 22:19
1 2 3
 11/26 Captain Logic ***** válasza:
Persze, nem tökéletes. Ahogy az eredetei sem volt az, és ahogy az előzmény sem az.
2018. jan. 21. 19:28
 12/26 anonim ***** válasza:
Ez nem érv amellett, hogy súlyos problémái vannak az újnak. Egyik se tökéletes, én imádom a Star Warst, de rühellem az előzménytrilógiát. Nem vagyok fanboy, nem imádok valamit mert az van ráírva hogy Star Wars.
2018. jan. 22. 09:59
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet hogy Ezra az apja Reynek. Csak ugye még nem lett vége a Lázadóknak és ezért nem akarták belerakni a filmekbe. Nem tudjuk mi lesz annak a sorozatnak a vége.

Illetve az is lehet hogy a harmadik részben kiderül, ha nem akkor majd egy másik "A Star Wars Story" részben. Nem tudom miért kell ilyen türelmetlennek lenni. Minden ki fog derülni.

Amúgy meg nem értem ezt a nagy "Ki az apja vagy anyja" dolgot. Nem mindegy? Ennyi erővel lehetne azt is kérdezni hogy az Uralkodónak ki az apja? Mert oké, erős meg minden de miért? Ez érvényes az összes többi karakterre.(Yoda,Windu,Obi-Wan,Ezra,stb.) Értelmetlen ezen lovagolni...

2018. jan. 22. 14:13
 14/26 anonim ***** válasza:
38%
Csubbi és Yoda lánya
2018. jan. 22. 18:32
 15/26 anonim ***** válasza:
45%

"súlyos problémái vannak az újnak"

Nincsenek nagyobbak, mint bármely másiknak... Ahogy az előzménytrilógiának sem

2018. jan. 22. 18:34
 16/26 anonim ***** válasza:
Rey Yoda lánya.
2018. jan. 22. 21:32
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, nem kamu, vagy úgy is fogalmazhatok, hogy remélem nem az. Viszont azzal sem értek egyet, hogy a gyors fejlődésére semmi magyarázatot nem fogunk kapni. Szerintem a 9. részre tartogatnak még valamit a csajjal kapcsolatosan, csak egyszerűen nem a vérvonalában keresendő a megoldás.

Amennyiben, mindenáron ragaszkodunk a vérvonal elmélethez, akkor talán Obi-wan, aki szóba jöhet a jók közül... de azt hiszem, akkor már több értelme lenne, ha a csaj a sötét oldalról származna. Pontosan nem tudom, hogy kitől, de nem egy jó karaktertől. Így illeszkedne bele az új széria logikájába. Kylo a jó oldalról származik, tehát a csajnak a rosszról kell, mivel tükör képei, ellentétei egymásnak...így is azok. Kylo a galaxis leghíresebb párjától származik, jól ismert, kitüntetett háborús hősöktől, míg Rey a galaxis legnagyobb névtelen senkijeitől.

2018. jan. 22. 23:15
 18/26 anonim ***** válasza:
Mondom, Yoda és Leila gyereke
2018. jan. 23. 10:40
 19/26 anonim ***** válasza:
Én is azt remélem, hogy nem lesz jelentősége kik a szülei. Ez egy nagyon komoly üzenet lenne a nézők felé a Disney részéről, mégis valahol zavarna. Valami olyasmiben reménykedem, hogy nem a szüleitől kapja az erejét, hanem magától a főgonosz Kylo Rentől. Az nem járja hogy lúzerfalva senkije, ellenfele egy képzett harcosnak. Ezt valahogyan a 9. részben muszáj hogy tisztázzák, de remélem nem a szülői háttér lesz a megoldás. A 7. részben is megmondták neki, hogy a ne a múltjába tekintsen, mert a megoldás a jövőben van. Nem tudtam pontosan idézni, de a lényeg akkor is ez!
2018. jan. 23. 19:22
 20/26 anonim ***** válasza:

Szerintem arra, hogy Rey miért ilyen erős, még fogunk válaszokat kapni.

Hallottam egy olyan teóriát, hogy talán elvesztette az emlékeit, és ezért nem tudni, hogy ki is ő valójában s miért ilyen erős. Egy ilyesmit el tudnék képzelni.

A kőreptetés tényleg érdekes dolog, hogy ilyen könnyen megy neki. De nekem inkább szúrta a szememet az, hogy az előző részben legyőzte Kylo-t. De aztán meg tudtam annak a jelenetnek bocsátani azért, mert végül is: Kylo kapott egy súlyos lövést Csubitól (egy olyan lövést, amitől egy sima rohamosztagos akár 10 métert is elrepül), és ha megnézzük, Rey is konkrétan csak csapkod és védekezik a karddal, mindaddig, amíg el nem merül az erőben, és a sötét oldalt használva megsebesíti Kylo-t.

2018. jan. 28. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!