Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok arról valamit, hogy...

Tudtok arról valamit, hogy Dwight fog-e továbbra is szerepelni a TWD-ben?

Figyelt kérdés

2018. jan. 20. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:

hát...úgy lett vége a félévadnak,hogy ott ült velük a csatornában.

szóval ebben az évadban még tuti benne lesz.

viszont azt,hogy szemen lőtte a pufi csajt,szerintem nem fogja megúszni élve.

2018. jan. 21. 00:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha a képregényeket vesszük alapul még ott lesz egy darabig...de ugye már a félévadzáróból kiderült hogy teljesen mindegy mi van a bennük.
2018. jan. 22. 15:36
 3/8 anonim ***** válasza:
A képregényben még mindig él, pedig mondhatjuk hogy ahol most a képregény tart, ott a sorozat majd az ilyen 11-12 évad körül fog tartani. Szóval ő életben fog maradni.
2018. márc. 1. 23:44
 4/8 anonim ***** válasza:

3-as

cought cough Carl cough cough

2018. márc. 2. 11:45
 5/8 anonim ***** válasza:

4

A kisgyerek? Ő meghalt a kepregényben?Fontos tudni hogy én nem olvasom magát a képregényt, csak a walkingdead.wikia.com oldalon követem pontosan hogy mi történik benne a leírást olvasva, de nem rendszeresen, hanem évente néhanyszor frissítve a tudásom.

Utoljára ott tartottam hogy Dwight ex-felesége Rick-kel vitatkozott, beverte a fejét eleséskor véletlenül és meghalt. Meg hogy Andrea is meghalt

2018. márc. 2. 11:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Carl a képregényben él és virul.

A sorozatnak az eheti részét meg gondolom láttad.

Felesleges a képregényt alapul venni. Daryl benne sincs.

2018. márc. 2. 13:14
 7/8 anonim ***** válasza:

5-ös

Igen Carl még él és virul a képregényben,ahogy Sophia is (Carol lánya) Carol meg már a börtönben meghalt a képregényben. Ezért írtam azt hogy ilyen szempontból a képregényben él e vagy sem dolog nem ad 100% biztonságot senkinek sem.

2018. márc. 2. 15:42
 8/8 anonim ***** válasza:

6

Ja értem. Nem tudtam hogy Carl meghalt a sorozatban.

Abba hagytam a sorozat nézését a 6. évadnál, mert szerintem gagyi lett. A wikin szoktam olvasni néha hogy mi történt a 7-8. évadokban.

A korai évadokat szoktam újranézni, mert azok voltak a legjobbak. Az 1. évad ugye abszolút kedvenc

2018. márc. 2. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!