Tudtok arról valamit, hogy Dwight fog-e továbbra is szerepelni a TWD-ben?
hát...úgy lett vége a félévadnak,hogy ott ült velük a csatornában.
szóval ebben az évadban még tuti benne lesz.
viszont azt,hogy szemen lőtte a pufi csajt,szerintem nem fogja megúszni élve.
3-as
cought cough Carl cough cough
4
A kisgyerek? Ő meghalt a kepregényben?Fontos tudni hogy én nem olvasom magát a képregényt, csak a walkingdead.wikia.com oldalon követem pontosan hogy mi történik benne a leírást olvasva, de nem rendszeresen, hanem évente néhanyszor frissítve a tudásom.
Utoljára ott tartottam hogy Dwight ex-felesége Rick-kel vitatkozott, beverte a fejét eleséskor véletlenül és meghalt. Meg hogy Andrea is meghalt
Carl a képregényben él és virul.
A sorozatnak az eheti részét meg gondolom láttad.
Felesleges a képregényt alapul venni. Daryl benne sincs.
5-ös
Igen Carl még él és virul a képregényben,ahogy Sophia is (Carol lánya) Carol meg már a börtönben meghalt a képregényben. Ezért írtam azt hogy ilyen szempontból a képregényben él e vagy sem dolog nem ad 100% biztonságot senkinek sem.
6
Ja értem. Nem tudtam hogy Carl meghalt a sorozatban.
Abba hagytam a sorozat nézését a 6. évadnál, mert szerintem gagyi lett. A wikin szoktam olvasni néha hogy mi történt a 7-8. évadokban.
A korai évadokat szoktam újranézni, mert azok voltak a legjobbak. Az 1. évad ugye abszolút kedvenc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!