Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok harca 1. évad? Most...

Trónok harca 1. évad? Most akkor hogy van?

Figyelt kérdés

Ugye ott van Eddard,akinek 4 gyereke van Catelyntől és egy fattyú,Havas Jon néven.

Catelyn pedig nem szívleli Havast,meg állandóan szivatja,és mondta is,hogy a háborúból visszatért egy másik nőtől született gyerekkel,vagyis Havas Jonnal.

Tehát a kérdés,hogy akkor most Havas Jon anyja volt előbb Eddardnak vagy Catelyn? Mert úgy nézem,hogy Havas a legidősebb,de pl ha megcsalta Catelynt,akkor miért a srácot szivatja mindig? Oké,hogy fattyú,de ő hol tehet arról? Tirion is mondta neki,hogy az,de ő inkább csak húzza,amúgy Tirion legalább jó helyzetfelismerő,meg jófej. És szerintem átlát a testvérein.

2018. jan. 17. 17:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
nem jon a legidősebb...
2018. jan. 17. 17:54
 2/14 A kérdező kommentje:
De Catelyn mindig őt szivatja.
2018. jan. 17. 18:03
 3/14 anonim ***** válasza:
4%
Később minden kiderül Jon születésének körülményeiről.
2018. jan. 17. 18:52
 4/14 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező NE NÉZD MEG TÖBBSZÖR A KÉRDÉSEDET, mert úgyis lesz valami köcsög, aki elspoilerezi neked, míg nem nézed végig a sorozatot NE NÉZZ GOTos médiát, SEMMIT!

aztán érteni fogod miért de sokat kell várni

2018. jan. 17. 19:07
 5/14 anonim ***** válasza:
Nézd csak tovább, hidd el, később minden kérdésedre választ kapsz.
2018. jan. 17. 19:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Havas Jon és Catelyn legidősebb fia, Robb nagyjából egyidősek. Mielőtt Eddard elment a háborúba, feleségül vette Catelynt és teherbe ejtette. A háború után pedig ugye Ned hazavitte Jont. Eközben Catelyn már megszülte Robb-ot.
2018. jan. 17. 21:08
 7/14 anonim ***** válasza:
80%
Eddardnak 5 gyereke van Catelyntől.
2018. jan. 18. 08:48
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Utolsó,ahol én tartok,ott még csak 4 gyereke van Catelyntől.

2018. jan. 18. 11:41
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
már 5 van a sorozat legelején is.
2018. jan. 18. 12:10
 10/14 A kérdező kommentje:

Elnézést,igaz is.

Tényleg 5 gyereke van tőle,most néztem meg az első részt,ott mondja Havas,hogy a Stark gyerekeknek jut 5 farkas,ő pedig kap egy hatodikat. Most utána olvastam,hogy Rickonnak hívják,de még egy részben sem láttam.

2018. jan. 18. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!