Trónok harca 1. évad? Most akkor hogy van?
Ugye ott van Eddard,akinek 4 gyereke van Catelyntől és egy fattyú,Havas Jon néven.
Catelyn pedig nem szívleli Havast,meg állandóan szivatja,és mondta is,hogy a háborúból visszatért egy másik nőtől született gyerekkel,vagyis Havas Jonnal.
Tehát a kérdés,hogy akkor most Havas Jon anyja volt előbb Eddardnak vagy Catelyn? Mert úgy nézem,hogy Havas a legidősebb,de pl ha megcsalta Catelynt,akkor miért a srácot szivatja mindig? Oké,hogy fattyú,de ő hol tehet arról? Tirion is mondta neki,hogy az,de ő inkább csak húzza,amúgy Tirion legalább jó helyzetfelismerő,meg jófej. És szerintem átlát a testvérein.
Kérdező NE NÉZD MEG TÖBBSZÖR A KÉRDÉSEDET, mert úgyis lesz valami köcsög, aki elspoilerezi neked, míg nem nézed végig a sorozatot NE NÉZZ GOTos médiát, SEMMIT!
aztán érteni fogod miért de sokat kell várni
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó,ahol én tartok,ott még csak 4 gyereke van Catelyntől.
Elnézést,igaz is.
Tényleg 5 gyereke van tőle,most néztem meg az első részt,ott mondja Havas,hogy a Stark gyerekeknek jut 5 farkas,ő pedig kap egy hatodikat. Most utána olvastam,hogy Rickonnak hívják,de még egy részben sem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!