A mások miért meneteltek Stark rémfarkas formában dél felé a hetedik évad utolsó részében?
Figyelt kérdés
2017. dec. 20. 19:26
3/13 A kérdező kommentje:
Ti nem láttátok? Én a rész megnézése közben is észrevettem, plusz neten is láttam róla cikkeket. Amiután áttörik a falat és elkezdenek menetelni dél felé. És fentről láthatjuk a seregüket. Ugyanolyan formában memetelnek mint amilyen formájú a rémfarkas fej a Stark címeren!!!
2017. dec. 22. 08:23
5/13 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig tuti hogy nem véletlen...
2017. dec. 23. 19:19
6/13 anonim válasza:
de, az. még a szemedet is meg kell erőltetni hozzá, ohgy abba belelásd a farkast. már a rajongók sem tudják kínjukban, hogy milyen teóriát találjanak ki.
7/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy csak belemagyarázás.
Pl. a vadakat mikor megölték a wightok, akkor olyan formában rendezték el a hulláikat, mint amit Jonék találtak barlangrajzot Sárkánykő alatt.
8/13 A kérdező kommentje:
Szerintem egy ilyen összetett sorozatnál semmit sem mutatnak ok nélkül. És igenis nagyonis látszik a farkas képe nagyon jól látszik! Talán ez mar előrevetiti hogy Bran Stark beleragad az Éjkirályba a barangolasai soran. Vagy éppen csak arra utal hogy a parancsnok akit atvaltoztattak ejkirallyá Stark volt.
2017. dec. 27. 11:25
9/13 anonim válasza:
És ebből kifolyólag a Starkok jelmondata is lehet: Winter is coming. Régi "teória" már, hogy ez nem időjárás jelentés vagy ténymegállapítás, hanem egy fenyegetés.
Plusz ha elhisszük az állítólagos forgatókönyv kiszivárgást, akkor Bran lesz a következő Éjkirály.
10/13 anonim válasza:
Az a szivárgás kamu, akkor íródott, amikor a forgatókönyv még el sem készült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!