Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » The Gifted fanok?

The Gifted fanok?

Figyelt kérdés
Xmen sorozat

2018. jan. 10. 18:22
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

végigszenvedtem 5 részt,nem indult be sehogy se,lapos volt a sztori,nem voltak kedvelhetőek a karakterek,ezért nálam ennyi volt.

de az ultra fos zs. kategória embertelenek-től azért jobb,mert abból a rettenetből csak 3 részt tudtam végigkínlódni.

2018. jan. 10. 20:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik de a karakterek irritálóak nagyon. A szűlök folyton aggódnak a gyerekekért mindenhova mennek velük. A fiú gyerek folyton mondja hogy így nagy erő ugy nagy erő de amikor ott vannak hogy használni kéne akkor nem akarja mert hogy meghal a sok ge.i rendőr. Egyáltalán nem hozza az xmen szintet. Ennyi mutáns mint ami ebben van rég leb.szta volna az összes sza.os rendőrt és mindenkit kiszabadítanának de itt szenved az összes.
2018. jan. 20. 06:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Most is itt szenved hogy be van zárva meghogy használni kéne az erejüket de ezelött meg nem mert semmit sem tenni mert semmit nem ér. Nagyon fel tudnak idegesíteni az ilyen selejt karakterek.
2018. jan. 20. 06:22
 4/8 anonim ***** válasza:
39%
Á ezek a karakterek nem méltóak arra hogy az xmen-hez tartozzanak. Az xmen megvédte a mutánsokat még ha ahoz őlniük is kellet de ezek paráznak attól hogy akár egy embert is megöljenek.
2018. jan. 20. 08:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Na az első értelmes megmozdulások pont az utolsó részben voltak. De még így is csak 3 ember aki tett is valami értelmeset a többi még így is sír hogy jajj mennyi áldozat. Jó lenne ez a sorozat de ez a sok nyomorék karakter elrontja.
2018. jan. 20. 08:59
 6/8 anonim válasza:
91%
Pont ezért nem tetszik nektek a sorozat,a gyilkolást szeretnétek mikor az az elvük,hogy ne öljenek ártatlan.Miért?Mert ezért van az,hogy őket is ölik..
2018. febr. 6. 23:17
 7/8 anonim ***** válasza:

nem.

hanem valószínűleg azért mert felnőttek vagyunk és mind a 3 x men tv sorozat a gyerek nézőket tűzte ki cél korosztálynak,így számunkra már élvezhetetlen.

2018. febr. 6. 23:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Az ártatlanokat ne is öljék. De amikor megtámadják őket akkor is magyaráznak hogy ne legyenek áldozatok mert hogy az xmenek nem ezt akarnák meg nem ezért választották őket. B@sszus, megnézünk egy xmen filmet ha arról van szó hogy a mutánsokat védjék akkor mindenki gyilkolt. Logan kaszabolta az embereket. Nekem esküszöm a kedvenc jelenetem az volt benne amikor (SPOILER) a kis srác elmegy Lornaékkal.
2018. febr. 7. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!