Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Disney miért nem a könyveket...

A Disney miért nem a könyveket, képregényeket dolgozta fel az új Star Wars részekben?

Figyelt kérdés

Szerintem sokkal egyszerűbb lett volna,hogy fogják a legjobb könyveket,legérdekesebb képregényeket,átírják forgatókönyvnek és leforgatják.

Ebben nem lett volna akkora kockázat,a bejáratott úton vitték volna tovább,és mivel Star Wars a siker ugyanúgy garantálható lett volna nem csak anyagi,de rajongói szinten is.Viszont most,hogy a saját történetüket erőltették,a fél világ csalódott.

2018. jan. 8. 15:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést különösen érdekesnek tartom annak fényében, hogy a 7. rész legnagyobb kritikája az volt, hogy kopizták az Új reményt. Szerintem elég nagy érdektelenségbe fulladt volna ha egy az egyben feldolgozzák valamelyik korábbról ismert regényt vagy videojátékot, mert azt már mindenki ismeri, újat nem mondtak volna vele. Meg aztán azokban is volt annyi hülyeség hogy öröm volt nézni. Jó ez az új irány, attól hogy van egy hangos divatutálkozó réteg, attól még minden mutató azt támasztja alá hogy sikeresek az új részek, minden szempontból. Én már várom a IX. részt,
2018. jan. 9. 11:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem divatból utálják.
2018. jan. 10. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!