Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Naruto vs Aang/Korra legendája...

Naruto vs Aang/Korra legendája? :D

Figyelt kérdés
Tudom nem egy világ, nem egy erőszint, de azért lenne egy kis esélye az Avatar világnak is :D Szerintetek melyik csapat győzne? Naruto vagy az Avatar team? :D

2018. jan. 6. 00:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
9# Naruto 13 éves korában is tudta "használni" a 4 farkat. vagyis képes volt azzal küzdeni hogy ha nagyon dühös. Lásd, Shippuuden 40 valahanyadik része, mikor Jiraiya Narutoval edzett, és előtört a 4 farok, és egy hatalmas sebet okozott Jiraiyának. A 15 éves Naruto képes lenne a felnőtt Aangot legyőzni. Ha előtör belőle 5-6 farok akkor vége mindennek. Jöhetnek akármilyen elemmel. Tűz nem hat rajta, a chakra megvédi, a föld nem bírja az a hatalmas erőt, a víz meg szintén nem hat rajta. A levegő aminek van egy kis esélye ellene. Avatar állapotban sem bírna azzal a gyorsasággal, amivel rendelkezik Naruto. Aang észbe se kap, de már halott. Egy bijuu bomba elég lenne neki. :D És ne higgyétek hogy full Naruto párti vagyok, mivel ugyan úgy szeretem mindkettőt, sőt az Avatárt jobban is egy kicsit. :D
2018. jan. 6. 14:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Azt ugy értettem hogy a seriaban nem tudta használni hozza is tetem a sima narutot :D és igen lett hogy az avatar van jobban irányítják az elemeket azonban a testük gyenge ráadásul nem mind harcosok mig a ninjak folyamatosan edzenek ujra meg neztem aang vs ozai fightot az elemek látványosak voltak de szinte alig karcolták meg egymást hamar ki fáradtak ráadásul üstökös volt ami power uppozot
2018. jan. 6. 17:44
 13/14 A kérdező kommentje:
Igazad van, bocsi :D
2018. jan. 7. 21:17
 14/14 A kérdező kommentje:
Most gondoljatok bele. Aangék mit érnének a Juubi(tízfarkú) ellen? 😀😀😂 Vagy a Hat út bölcse ellen? Perfect Susanno'o. Ajaj..😂🤣
2018. aug. 8. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!