Naruto vs Aang/Korra legendája? :D
Érdekes kérdés.
A legjobb ha úgy mérjük össze őket, hogy
sima Narutoék vs Aangék (illetve Shippuuden Narutoék vs Korráék, de ehhez most lusta vagyok).
Ha a két külön univerzum szabályait figyelembe vesszük akkor ezeket lehetne mondani:
Narutoék előnyök:
- Az energiájukat önmagukból merítik, a környezet nincs rá kihatással.
- Vannak erős elem független jutsuk, amikkel nem tudnak mit kezdeni az idomárok, pl.: Rasengan.
- Genjutsu és Taijutsu, elemfüggetlen, és karaktertől függően pillanatok alatt leteríti akár Aangot is.
- Gyorsabb mozdulatok
- Harci eszközök használata
Narutoék hátrányok:
- Mivel önmagukból merítik az energiát, előbb utóbb kifogyhat a chakrájuk.
- Aang ellen nem működnek az elemi jutsuk, mert simán vissza tudja őket verni / átveszi felettük az irányítást.
Most nézzük a másik oldalt.
Aangék előnyök:
- Aang minden elemet ural. Az elemi támadások 90%-a biztos vagyok benne, hogy totál haszontalan ellene.
- Avatár állapot, jóformán egyenlő a sérthetetlenséggel.
- Ha jó ellenfelet fognak ki vissza tudják hárítani az elemi jutsukat mások is.
- Vérhold, Sozin üstököse, és egyéb környezeti tényezők megtízszerezik az adott elem erejét.
- A Kekkei Genkaiok nagy része nem ér ellenük semmit, mert azok ugyan úgy beleesnek egy-egy elem fennhatósága alá.
Aangék hátrányok:
- A föld és a víz idomárok nagyban függnek a környezettől, bizonyos helyzetekben totál használhatatlanok lehetnek.
- A genjusuval nem nagyon tudnak mit kezdeni.
- Sokkal lassabbak, és törékenyebbek. Emberibbek.
- Sokka hiába jó harcos, Narutoék ellen konkrétan haszontalan.
Mindezt összevetve ha a Sasuke elrablása előtti 7-es csapatot és Aangék csapatát nézzük (Naruto, Sakura, Sasuke, Kakashi vs Aang, Katara, Sokka, Toph, Zuko)
Szerintem még egyszerű körülmények közt is szoros harc lenne, de Narutoék Kakashi miatt győznének. Viszont ha vérhold, vagy egyéb finomság lenne a harc alatt, és minden környezeti előny adott akkor Aangék szerintem ki tudnák őket porolni.
Viszont biztos vagyok benne, hogy ha találkoznának a karakterek nem harcolnának, hanem meghívnák egymás kajálni.
Remélem tudtam segíteni. XD
#1 power-level tekintetében ki volt az erősebb tűzidomár? Ozai vagy Ruko?
#3 ja kár hogy Ozai lepörköli őt a föld felszínéről mielőtt szemkontaktust létesítenének vagy Itachi átmenne Amaterasu páncélba, de poénnak jó volt
7
passz, Ozai nagyon erős volt, Ruko egyedül majdnem lenyomott egy vulkánt de ő más elemet is használt
ha csak tűzidomárként nézzük én Ozai-t mondanám, ha Avatarként nézzük akkor Ruko
viszont idővel Azula erősebbé válhatott volna mint Ozai
Az viszont nem biztos hogy az idomarok képesek irányítani a chakrával alkotott jutsukat pl a gokakyout/tűz golyót mert ha az idomarok a környezetből használják az elemeket akkor a ninjutsukat max aang tudna nehezen eltéríteni és szerintem a kekkei genkaiokat nem tudjak irányítani mert a 10 közül a lávát a jeget és a robbanást láthatunk az avatar van /meg ugye a fémet de az nem mágneses elven működik abban viszont egyetértek hogy a taijutsu és genjutsu hamar legyőzné őket talan csak a levegő idomarokat ugye akik képesek asztralis kivetülésre azaz erős a mentális erejük
Meg ugye a ninjak folyamatosan edzenek testben lélekben mik az idomarok csak a hajlitast tanuljak meg és utána már nem igen edzenek rá, akkor nézzünk a sima naruto végét és az aangos avatar véget
Naruto vs aang - hát itt azt mondanám hogy aang nyerne naruto itt még csak 1 chakra farokal tud küzdeni mig aang avatar formája kb olyan erős mint naruto 4 farokal de a fizikuma narutonak jobb meg ott van a sokk chakrája is aang itt ugy nyerne hogy már vég kimerülésben lenne
Shippudden
A 15 eves naruto már szerintem nyerhetne a fiatal anng ellen már kepes 3 farokal küzdeni odama rasengant használni
Viszont a 17 éves naruto le győzne az idős aangot ugye nem kell hangsúlyozni isteni erőt kapott az 5 elemet a yin-yangot és 3 elemi kekkei gén hair irányít nem beszél-e az összes bijuu képességéről a senjuturol a hatalmas fizikai és élet erejéről /de még csak kurama val is legyőzné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!