Nagyon vicces film?
Figyelt kérdés
Milyen nagyon vicces filmet vagy sorozatot tudtok, ami betéve nagyon jó? A family guyból már láttam az összeset. a Horrora akadván szintán.2018. jan. 4. 18:52
11/16 A kérdező kommentje:
Dumb és Dumber régen még vicces volt, de azóta eltelt pár év és elég béna lett, az új rész az meg még rosszabb
Az Agymenők az szintén számomra egy nézhetetlen sorozat
2018. jan. 4. 21:03
12/16 anonim válasza:
Akkor, amiket nem kritizáltál, azok tetszettek?
13/16 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de ha szerinted a Csengetett Mylord cseppet sem vicces akkor ott veled lehet a baj. Az nem számít hogy régi, pont az benne a jó. Ott még legalább tényleg vicces volt a sorozat, nem a fingásra meg a hányásra épült a humor mint manapság.
14/16 anonim válasza:
Semmi baj nincs azokkal, akiknek a Mylord nem tetszett.
A másikra azt mondani, hogy gond van vele, mert nem osztja a saját ízlésünket - ne haragudjál, de gondolkozz el rajta, mit mondasz!
15/16 Madri00 válasza:
Kertvárosi kommandó, A Wall street farkasa, Rick és Morty ezek különösen jók betépve azt garantálom
16/16 A kérdező kommentje:
A wall street farkasa tényleg jó, a rick és morty nekem nem jön be 1-2 részt megnéztem de nekem nagyon nem jött be. Amerikai fater és a Ceveland show is unalamas, erőltetett már
2018. jan. 14. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!