Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nagyon vicces film?

Nagyon vicces film?

Figyelt kérdés
Milyen nagyon vicces filmet vagy sorozatot tudtok, ami betéve nagyon jó? A family guyból már láttam az összeset. a Horrora akadván szintán.
2018. jan. 4. 18:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyire a te stílusod de a Csupasz pisztoly trilógia szerintem nagyon jó én mindig röhögök rajta,meg az Airplane-en is.

Az osztály vigyázz szintén vicces.

Meg az apádra ütök főleg az első két része.

2018. jan. 4. 18:55
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Diktátor

Ali G

Torrente sorozat XD

Ha szereted a francia filmeket: Pofa be,Taxi trilógia ,A tökös a török az őr meg a nő,Jöttünk láttunk visszamennénk

Sorozatban például Monk, a flúgos nyomozó,Rém rendes család, Jóbarátok (Ha esetleg lány vagy a Született feleségek)

2018. jan. 4. 19:03
 3/16 A kérdező kommentje:
A csupasz pisztoly számomra nem vicces, elég béna film, ali G szintén, torrentét láttam már
2018. jan. 4. 19:05
 4/16 anonim ***** válasza:

Sorozat:

Városfejlesztési osztály

Nem 100as körzet

The Boondocks - Kertvárosi Gettó

Black Books

Scrubs - Dokik

Family Guy tetszett, akkor ajánlom ezt a két remekművet:

Onion Movie

Team America

Nekem még tetszett a "Mennyé má" (down to earth) és a Fűre tépni szabad (how high) is. Bár ezek inkább horra akadva szintű filmek.

2018. jan. 4. 19:14
 5/16 A kérdező kommentje:
film is jöhet
2018. jan. 4. 19:15
 6/16 anonim ***** válasza:
Dumb és Dumber! Sorozat: Agymenők.
2018. jan. 4. 19:23
 7/16 anonim ***** válasza:
A Dumb és Dumber tényleg rohadt jó. Mr. Bean sorozatot is csak ajánlani tudom, két film is van abból, azok is jók, illetve ide kapcsolódik a Johnny English. Csupasz pisztoly filmek is humorosak, Sziki-szökevényen én hülyére röhögtem magam. A Kommandó Arnold Schwarzeneggerrel az erőszakos, de ugyanakkor annyira abszurd meg túlzó hogy azon is szénné lehet magad röhögni.
2018. jan. 4. 19:46
 8/16 anonim ***** válasza:
Négy szoba - Eszement zaci
2018. jan. 4. 20:52
 9/16 anonim ***** válasza:
Csengetett Mylord
2018. jan. 4. 21:01
 10/16 A kérdező kommentje:
A Csengetett Mylord az egyik legrosszabb sorozat amibe valaha belenéztem. Régi és kicsit se vicces
2018. jan. 4. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!