Szeretnek szinkron szinesz lenni, es enekelni. Szerintetek merre induljak el a hangommal?
21 eves vagyok. 2 eves korom ota enekelek. Mindig az ez a fajta stilus vonzott.
Eltudnam kepzelni magam egy Barbie meseben mint szinkron hang. Barmilyen olyan meseben eltudnam igazan,ahol enekelni is kell.
Szerintetek?
van ilyen,hogy szinkron színész suli.
guglizz rá,aztán iratkozz be.
haha!
tök jó hangod van és tényleg megtaláltad a műfajodat.
szerintem ha feltolnál jutúbra pár disney dalt,ömlenének a lájkok.
pl vaiana,vagy frozen.
A magyar szinkronszínészettel az a gond, hogy előbb úgymond fel kell fedezni téged, magyarul el kell végezned egy színművészetit, fel kell lépned mindenféle darabban, olyanokban is, amiket amúgy nem szeretsz, mert ha sokáig nem lépsz fel, egy idő után elfelejt a rendező és akkor senki se fog felvenni, mert a rezümédben nem lesz elégséges ajánlás. Ha mindez megvan, akkor várnod kell, hogy egy producer észre vegyen és bevigyen téged a filmművészeti körökbe és ott majd eldöntik, hogy hova mehetsz, ha úgy látják, hogy jó leszel szinkronszínésznek, akkor az lehetsz, de te úgy, hogy odamész és azt mondod "na akkor én most Spongyabob magyar hangja akarok lenni" nem jutsz sehová. A magyar színészeket még mindig a színházból szedik össze, magyarul neked színházi berkekben kell mozognod, hogy észre vegyenek, oda meg azért kell egy több éves főiskolai képzés.
Mi nem úgy működünk, mint Hollywood, hogy mindenki számára elérhető meghallgatásokat tartunk, ha van is meghallgatás, akkor oda szinte csakis színművészetisek mehetnek, te max. csak statiszta lehetsz. Mi, azaz pontosabban a magyar filmes elit sajnos még mindig úgy gondolkodik, hogy jó színész csakis a színházból jöhet, ezért van az, hogy a magyar filmszínészek annyira teátrálisan adják elő magukat a vásznon, ami már vagy 50 éve kiment a divatból Hollywoodban. A sorozatszínészeknél máshogy van, oda tényleg mindenki mehet (ez meg is látszik a színvonalon), de az nem dobbantó a szinkronszínészethez, maximum a celeb léthez.
Sajnálom, hogy ilyen képességekkel nem tudsz érvényesülni, a rendszer sajnos nagyon rögös utat rakott le az emberek elé, hogy elérhessék azokat a médiumokat, ahol kamatoztatni tudják a tehetségüket. Ami most még hirtelen eszembe jut az az internet, ott esetleg be tudsz vonzani akkora figyelmet, hogy felfigyeljenek rád, ha az a célod, hogy szeressék az énekedet akkor még ez játszik, más nem jut eszembe. A tehetségkutatókat nagyon nem ajánlom, azok semmi másról nem szólnak, mint arról, hogy menedzserek hada portyázik leendő tehetségekre, akiket aztán megfejhet és aprópénzre válthat, szóval azokkal ne is próbálkozz.
#3as es #8as vagyok es talaltam egy ilyet ha erdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!