Perselus Piton hanyadik erősségi sorrendben a Harry Potter ből?
Tudnátok egy, erősségi top 10 et állítani?
Mordonnál erősebb volt?

Azért az sok mindent elárul,hogy fel sem merül a legtöbb emberben,hogy Potter egyátalán a top 10-be bekerüljön.:D
Piton mindenképp a lista elején végezne,de össze sem lehet hasonlítani a tapasztalt,sokat látott és megélt varázslókat a roxforti tanoncokkal.Ha azt nézzük,Dumbledore kb.150 éves mikor meghal,Harry akkor még csak 16.Nyilván előbbi az erősebb,sokkal több bűbájt,átkot ismer,van tapasztalata a párbajozásban.Kicsit Potter védelmére szólva,még Piton is több mint 2x annyi idős,mint Harry,már a roxfortos évei alatt is kiemelkedő volt,arról nem is beszélve,hogy nyugodtan kísérletezhetett,nem zavarta Voldemort meg a halálfalók gyilkos vágya...
Egyébként lehet,hogy pl.30 éves korára Harry is volt legalább olyan jó,mint mondjuk Piton annyi idősen.Csak nyilván esélyük sem volt összemérni erejüket,felnőtt-felnőtt elleni koncepcióban.

#21 nem is rossz. Bár szerintem Harry később sem tanulta meg az okklumenciát rendesen. Ha pedig nem tudja az okklumenciát,már eldőlt a párbaj. Meg Piton szerintem akkor is több átkot tud. Ő már fiatalkorában varázsigéket csinált.
Szóval szerintem Piton erősebb lenne akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!