Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogyan lehetséges, hogy a...

Hogyan lehetséges, hogy a Star Wars világában valaki túléli ha kettévágják derékban, míg egy nála sokkal erősebb egyén azonnal belehal?

Figyelt kérdés

Utolsó Jedik Spoilerveszély!!!

Gondolok itt Darth Maulra és Snoke vezérre: előbbi egy sima sith harcos, akit Obi-Wan kettévág, ráadásul még zuhan is pár kilométert. Ő túléli és felépül. Snoke legfőbb vezért ellenben azonnal kivégzi a fénykard, amivel Kylo Ren telepatikusan kettévágja. Pedig a történet szerint ő egy Palpatine-szintű (vagy nála is erősebb) erőhasználó, plusz nem is zuhan bele semmibe, mégis instant megpurcan. Eleve nem értem hogy nem látta előre, és hogy nem tudta megakadályozni, nekem furcsán egyszerű és gyors volt a halála ahhoz képest amilyen kultuszt felépítettek köré. Ezt meg tudja valaki magyarázni?

Ui: NEM fogadom el érvnek azt, hogy Darth Maul meghalt, meg nem kell figyelembe venni a rajzfilmsorozatokat. De, a rajzfilmsorozatok (TCW, Rebels) ugyanúgy kánon mint a filmek, tehát Maul túlélte, szóval az hogy hagyjam figyelmen kívül meg hogy ami ott történik az nem mérvadó, azok nem elfogadható érvek. Ilyenekkel ne traktáljon senki ha kérhetem.

2017. dec. 29. 12:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Darth Maul meghalt az Episode I-ben (Baljós árnyak, 1999)
2019. jún. 3. 15:51
 12/12 Gimeron válasza:
Maul túlélte. Ez látszik a Solo végén is. Snoke viszont csak Palpatine bábja volt elvileg. Ha a teória igaz, akkor Vader maszkján keresztűl manipulálta Snoke-t, és Ben Solo-t is. Elvégre Kylo mondta is a Vader sisakjának, hogy mutasd meg mégegyszer nagyapa. Hogy mutatthatta volna meg egyébként, ha nem is ismerhette.
2019. dec. 14. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!