Az lehetséges, hogy egy gyerekkorban megnézett film olyan traumát okoz, ami kihat az egyén következő éveire?
Ez pedig egy olyan film volt, hogy az ember elment egy bevásárló központba, és kapott egy kütyüt az eladótól, aki egy nagyon ijesztő kinézetű, és a kütyü által tudta irányítani az időt, járkált a múltba, jövőbe, aztán pedig meghalt, és már a jövőből nem tudott visszalépni a jelenbe, de azzal, hogy meghalt, ő felébredett a bevásárlóközpontban, és minden a rendjén volt, a jelenben volt, a családja, a gyerekei, az élete, tehát csak álom volt az egész. Ez olyan nagy megnyugvást okozott, aztán ott állt mellette megint az eladó, és oda adta a kütyüt újra, és azt mondta, nem álmodta.
Szóval, egy ilyesmi a gyereknél kiválthat mindenféle pszichés betegséget? Épp akkor nagyon rossz múltja is volt,tele szorongásokkal. Egyébként az egyén hiába mondogatja, hogy ezek csak színészek, az ijesztő ember is színész, valaki kitalálta ezt a filmet, semmi valóságalapja, akkor is beleborzong. Lehet ez trauma a pánik,szorongások okozója?
Jó, ez most szánalmasnak fog hatni, de én anno gyerekként lázas betegen néztem meg az Űrgammákat. Voltam vagy öt éves (vagy alatta) és nagyon féltem.
Később nem emlékeztem mi volt az, csak hogy a videó játékok félelmetesek.
Így felnőtt fejjel persze röhej, de évekre lesokkolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!