Hogy tetszett "Valerian és az ezer bolygó városa"?
Én nemrég láttam, nekem kifejezetten nem tetszett.
A látványra adtak elég sokat, habár szerintem az is inkább giccses lett, mint szép.
A történet pedig eléggé nonszensz alibi, meg elég nehéz is követni.
Összegészében eléggé időpocsékolás, én nem ajánlom, sokkal jobb sci-fik is vannak.
Utána olvastam. Ez is egy képregény feldolgozás, mint a Bosszúállók. És amit írtál, az azokra is áll, mégsem olyan rossz filmek. 1x nézhető volt a nagyja.
És mik azok a filmek, amiket ajánlasz? Hátha nem láttam belőlük valamit és lesz mit nézni.
valerian castingja egyszerűen rettenetes rossz lett.
nincsenek rá szavak mennyire rosszul választottak főszereplőt.
1 pillanatra sem hiteles,mint szoknyavadász űrkalandor és szuper ügynök.
ettől eltekintve remek szórakozás ez a film.
Megnéztem, rosszabbra számítottam. Nem éreztem csicsásnak. Teljesen követhető, sőt, helyenként kiszámítható volt a story. Jó kis mix az Avatar, SW, Ötödik elem között. Bár az utóbbinál jobb volt.
Egyszer jó volt látni, lehet máskor is megnézem majd. Rihanna részét mindenképpen :)
Nekem nem tetszett, a látványvilága sem. Szerintem a látvány 2017-hez képest gagyi volt, a sztori meg túl klisés és kiszámítható, a karakterek is ellenszenvesek voltak. Rihanna jelenete iszonyú erőltetett lett.
És azért megjegyzem, hogy az Ötödik elem klasszikus, míg ezt fél év múlva már el is lehet felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!