A Star Wars "régi" részeit miért nem filmesítik meg?
A knights of old republic sorozatra gondolok.Eredetileg ez egy pc játék.
200-300 évvel Skywalkerék előtt játszódik a Star Wars univerzumban.
Véleményem szerint, nagyon izgalmas filmeket lehetne belőle csinálni.
Viszont, ahogy hallottam Disney nem nagyon akarja megvalósítani.

“Azt kívánom, bárcsak jobban elfogadták volna az útmutatását és tanácsait. Azért mondom ezt, mert neki is volt egy elképzelése a 7., 8. és 9. részre. Egy teljesen másfajta, mint amit ők csináltak.”
ENNYI

“De nem akarok beleköpni senkinek a levesébe. Voltak az eredeti részek, aztán az előzmények. Ez mind George-é. Most pedig van egy új generációnk, és amennyire én látom, (a franchise) sikeresebb, mint bármikor.”
FRANCHISE sikeresebb mint bármikor
a not my luke
szerintem tükörfordításban annyit jelent hogy a lehető legjobb irányba vitték a filmet ;)

A nem akarok beleköpni senkinek a levesébe
magyarul nem akarom elbszni a bevételeket nekem lucas filmjei jobban tetszettek volna de mivel egy szinész vagyok eljâtszom ezt is
megdöbbentett hogy milyen irányba viszik a filmet jobb lett volna ha lucas csinálja de nem akarok beleszólni a REKLÁMOK sikerebbek mint valaha
csak hogy lefordítsam ködösítés nélkülire

"alighanem a kedvencem A Birodalom visszavág óta.”
Nos, ezt meg fordítani sem kell, annyira egyértelmű :)))))

várjunk csak ez egy új film akkor reklámozni kéne mert főszereplő vagyok :)
jah vajon mit mondanak a főszereplők a filmjeikről amikor riportot készítenek velük?
Ez mindenidők legjobb filmje
Kitünő stáb volt a rendező egy látnok egy mester bölcs
Imádtam a filmet fantasztikus volt a forgatás
Ehhez képest Mark Hamill véleménye?

Akkor megismétlem, mit mondott még novemberben:
"alighanem a kedvencem A Birodalom visszavág óta.”
A továbbiakban nem kívánom folytatni, hülyékkel nem lehet mit kezdeni, csak az időmet fecsérlem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!