A Star Wars "régi" részeit miért nem filmesítik meg?
A knights of old republic sorozatra gondolok.Eredetileg ez egy pc játék.
200-300 évvel Skywalkerék előtt játszódik a Star Wars univerzumban.
Véleményem szerint, nagyon izgalmas filmeket lehetne belőle csinálni.
Viszont, ahogy hallottam Disney nem nagyon akarja megvalósítani.
Ráadásul azt sem értem, hogy a rajongók miért mindig a Thrawn-trilógiáért vannak oda. Jó történet, de messze nem hibátlan, ráadásul egyes elemeit még az Expanded Universe alatt áthúzták.
Szerintem egyedül a régi köztársaság korábban tudott működni az EU.
hát milliószor star warsabb mint amit a disney összehányt
ami egy újremény paródia meg 5 6 paródia
fehér tájon lépegetők yoda meg luke rey snoke uralkodó meg darth vader kylo ugyanaz a jelenet mint a hatban pepitában
semmi új nem volt benne
thrawn történeteit ha megcsinálják elélveztek volna a rajongók de ha azt csavarják meg kreativitással ami nincs nekik akkor mégjobban
tehát: sith templom bemutatása
jedik gyerekként nevelésének bemutatása plusz ez még jó eladási dolog lehetett volna gyerek jedi ruhák bemutatni hogyan csinálnak fénykardot
meg hogy a köztársaságnak milyen dolgokkal kell megharcolnia
lehetett volna benne egy ősi japán jedi mert a jedi szó is japán meg lehett volna benne epikus nagy űrcsata az ERŐS nagy hatalmas köztársasági flotta és bázisok meg a meggyengült birodalom között amit a ravasz Thrawn vezet
meg arról beszélni mi illik bele a kánonba ezek után a disney megerőszakolta a tajongókat szembeköpte őket komolyan ha megcsinálták volna amit leírok szerinted egy picit nem lett volna sikeresebb???
Nyílván az az emberi része az eposzi része...
viszont mondjuk ha a film vége előtt öt percel mikor nyertek a köztásraságiak megjelenik a birodalmi parancsnoki hajó meg 1000 csillagromboló annak akkora epic ereje lenne annyira de annyira emlékezetes lenne
szóval ilyen jelenetek nagyon kellenének
vagy például megtámadják a naboot vagy a köztársaság aktuális bázisát viszont a légvédelem mellett egy ilyen ősi japán jedi simán összeroppantana egy két t vadászt
Nem kamu, Pablo Hidalgo maga mondta el.
Ahogy az sem kamu, hogy Hamill nem utálja, amit Luke-kal tettek
XDDDDDDlol persze hogy nem csak 87 interjúban szidta a disneyt és """véletlenül""" bosánatot kér hogy nem úgy gondolta
nem is tudom mi ez ha nem véleménydiktatúra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!