Kevin a Reszkessetek Betörők 1. ,2. -ben milyen csíneket követ el?
Ünnepek alkalmából szeretném megtréfálni a szomszédom. Le tudnánok írni minél több dolgot, amit Kevin csinált a filmekben? Nincs kedvem visszanézni a filmeket. :(
Ui.: Puska sajnos nincs itthon, szóval azt amikor Kevin férfiasságán lövi az egyik csávót, nem tudom megvalósítani.
A filmből kb. annyit érdemes megvalósítani, hogy közlöd vele: Tartsd meg az aprót, te mocskos állat.
A többiért lecsuknak.
Ugye tudod hogy sok ilyen tréfát előtte sokszor teszteltek és megfelelő óvintézkedéseket vezettek be előtte?
Pl amikor Harry megégeti a fejét a lángszóróval. Nyilván tűzálló sapka, és egyéb effektek (mint a "leégett haj" vagy "piros fejbőr"), hogy élethűnek látszódjon, de ez korán sem a valóság. Ha ezt te élőben megcsinálod valakivel, az simán szerezhet maradandó károsodást, akár bele is halhat.
A puska sem igazi. Ha valakit tökön/herén lőnének, azt azonnal vinni kéne a kórházba.
Vagy amikor Marv mezítláb belelép a díszekbe. Te is látod a filmbe ha jól odafigyelsz, hogy semmi vér, semmi ilyesmi, mert nem igazi díszek, csak effektek vagy veszélytelen, nem éles dolgok.
Válaszd szét a filmet a valóságtól. A valóságban életveszélyesek lennének ezek a dolgok, az agyrázkódástól a maradandó sérüléseken át a halálos kimenetelű trükkökig. Ha ezeket te megcsinálod, minimum a 90%-áért le is csukhatnak.
Emberek, nyugi, csak gondoltam trollkodok egy kicsit Karácsony alkalmából. :D Kíváncsi voltam a reakciókra. :p
Utólag is mindenkinek Boldog Karácsonyt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!