Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Örülnétek, ha idén nem adnék...

Örülnétek, ha idén nem adnék le a Reszkessetek, betörők! -et?

Figyelt kérdés

2017. dec. 12. 20:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
64%
Tökmindegy, mert Videán fent van a teljes film, bármikor megnézheti, aki akarja, de amúgy a karácsonyi filmek egy nélkülözhetetlen klasszisa!
2017. dec. 12. 20:33
 2/16 anonim ***** válasza:
77%
DigiFilm fogja leadni az első részt, 24-n este 22 órától. Előnye a csatornának, hogy reklámmentes a filmek közben.
2017. dec. 12. 21:02
 3/16 A kérdező kommentje:
2-es, nem válaszoltál a kérdésre (hacsak nem te vagy az 1. válaszoló), de azért köszönöm az információt. Ám nekem nincs meg a Digifilm tévécsatorna.
2017. dec. 12. 21:35
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
Én annak örülök, ha leadnak egy olyan filmet, amit már régóta szeretnék megnézni, de sem DVD-n, sem a neten nem lehet hozzáférni. Annak viszont miért örülnék, ha nem adnák le? Ha nem tetszik a film, nézek mást, vagy nem nézek semmit... :)
2017. dec. 12. 21:55
 5/16 anonim ***** válasza:
49%
Én szeretem azt a filmet, de önmagában nem zavarna, ha nem adnák le , viszont amiatt igen, hogy egyszer, egyik évben előfordult, talán 2011-ben vagy 13-ban, hogy nem adták le, mert csomóan fanyalogtak, hogy mindig ez van műsoron. Na azt akkor gondoltak egyet, és egyszer nem adták le, akkor meg abból lett közfelháborodás; szóval következő évben pedig engesztelés-képpen leadták az összes részt. Szóval tényleg ekkora közfelháborodást váltott ki, szeretik az emberek, és már lehet, hogy saját kis családi rituálé ez néhol, hogy leülnek elé, és nézik. Tehát engem amiatt zavarna, hogyha nem adnák le, mert csomó embernek ez már hozzá tartozik az életéhez, a karácsonyához, szóval amiatt, hogy mekkora vihart kavart, hogy nem adták le, amiatt zavarna, hogyha nem adnák le. Jó kis film amúgy, nem bánom, hogy minden évben leadják. De tök durva volt, hogy tényleg csomóan fanyalogtak, akkor gondolták, hogy "na jó, akkor idén nem tűzzük műsorra" akkor pedig sokkal nagyobb lett a ramazuri, vagy nemtom, hogy nevezzem, amikor meg nem adták le. Pedig amúgy jót akarnak, ha leadják, hanem. Nagy volt a fanyalgás, ezért úgy döntöttek, egyszer leveszik a műsorról, de nagyon nagy balhét csaptak belőle, akiknek ez fontos volt; szóval kell ez a film, ezek után már főleg leadnám minden évben, hogyha ennyire kell ez az embereknek , a lelkiviláguknak, van rá igény. És szerintem tök aranyos volt mind a kettő ötlet, amikor levették, az is a nézői kéréseknek, visszajelzéseknek próbált kedveskedni, utána az is, hogy következő évben pedig leadták mind a talán 4-et. Szóval ez annyira aranyos tőlük, hogy figyelik, hogy mire van igény, ez nagyon édes. Ha úgy érezték, meg a visszajelzések alapján sok volt, akkor levették a műsorról, de látták, hogy így ez se jó, és akkor következőleg meg úgy kedveskedtek és engesztelték ki a nézőket, hogy mindet leadták. Maximális tisztelet a műsorszerkesztőknek!! Annyira cukik <3 <3 <3 És annyira köszönöm, hogy figyelik, hogy mi kell az embereknek; bár én már nem nagyon nézek tévét, de azért a szép gesztusokat értékelem, és ezek nagyon szép dolgok, hogy figyelik, mi kell.
2017. dec. 12. 22:09
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
#2 válaszolt. Le fogják adni. Innentől nem érdemes gondolkodni rajta.
2017. dec. 12. 22:15
 7/16 anonim ***** válasza:
77%
Miért örülnék? Végülis van elég tv- csatorna, DVD, stb., ha mást akarok nézni. Amúgy én szerettem ezt a filmet, de most már a könyökömön jön ki, szóval, alighanem mást néznék helyette.
2017. dec. 12. 22:19
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem teljesen hidegen hagy mivel 2014 óta TV-m sincs, mai világban feleslegesnek tartom. De ha lenne sem váltana ki sem pozitív sem negatív érzést mivel nem kötelező nézni.
2017. dec. 13. 01:37
 9/16 anonim ***** válasza:
72%
Már leadták a múlt héten :)) A ProTv-n,na jó ez romániai tvadás,de tökmindegy.Szóval én nem,nem örülök neki,azért mert már a tököm tele van vele,akármilyen klasszikus,unalmas már,ne is lássam.
2017. dec. 13. 10:59
 10/16 anonim ***** válasza:
39%
Nincs tévénk (felesleges pénzkidobás), tök hidegen hagy :)
2017. dec. 13. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!