Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok a Star Wars 8-ról?

Mit gondoltok a Star Wars 8-ról?

Figyelt kérdés
Számomra lehangolóan rossz volt , közel 3órát ültem a moziban ami már alapból egy fárasztó dolog.Semmi újat nem mutatott , már az elején tudtam , hogy mi lesz a vége , teljesen kiszámítható.Nagyot csalódtam benne , de ha pontosan akarnám mondani : egy egész jó film, de Star Wars szinten a legalja az eddigieknek .Ti mit gondoltok róla??

2017. dec. 23. 19:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jo, a szerelmi szal szerintem is kimaradhatott volna. De a konyv is nehol vicces nehol komoly, szoval ez a kettősség szerintem megallja a helyét a filmben is.

Ha az ellentmondasok alatt azt erted, hogy pl. Beorn es a Tundek is sokkal kedvesebbek voltak a torpokkel es nem ilyen ellensegesek, akkor az igaz, de a film uncsi lett volna ha minden szep es jo akikkel talalkoznak. Szerintem kellettek ezek a valtoztatasok ahhoz, hogy meg kalandosabb/izgalmasabb legyen, mert ami konyvben jo az nem biztos, hogy jo filmen is :)

Osszessegeben szerintem melto a Gyuruk Urahoz. De kinek mi :)

Ugy tudnam megfogalmazni, hogy a Hobbit sokkal inkabb kozel all a megszokott Gyuruk Ura vilaghoz, mint amennyire az uj SW film all az eddigi Star Wars vilaghoz/hangulathoz.

2017. dec. 27. 15:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Ellentmondások alatt pl. olyat értek mint, hogy a hobbitban mindenki tud már athelassal gyógyítani... Egy random erdőtünde a disznók elől elszedett athelassal meggyógyítja a "morgul nyíllal" megsebzett Kilit. Egyrészt ahhoz az athelashoz azért Aragorn királyi keze is kellett, másrészt még Elrondnak is csak nagy nehézségek árán sikerült Frodót meggyógyítani mikor őt szúrták meg. Vagy a Dol Gulduros jelenetek, a Fehér Tanács, ami nagyon nem így volt a könyv szerint, vagy pl. Azog akit amúgy Dáin már rég megölt Móriában. De ezeket el is nézném, viszont hangulatilag szerintem pont, hogy nem illik a Gyűrűk Urához. A Hobbit túl hollywoodias lett. Klisés csatajelenetek, 1v1 párbajok, Legolas bohóckodása. Ilyenekkel barmolták el az Öt Sereg Csatájában rejlő epikus lehetőségeket. Mintha a Helm szurdoki csatát úgy csinálták volna meg, hogy kapunk egy rövid egymásra lövöldözést, pár suhintást, majd Aragornék félrevonultak volna hogy epicen párbajozhassanak egy nevesített ork vezérrel.

A Star Wars viszont bár tényleg megosztó lett és nem is tetszhet mindenkinek, talán ott is vannak ellentmondások, bár annyira mélyen nem vagyok benne már mint régen, viszont hangulatialg teljesen hozta az eddigi részeket. Vicceskedés pedig jóval kevesebb volt benne mint pl. az előzmény trilógiában.

2017. dec. 27. 16:59
 13/15 anonim ***** válasza:

Amit leirtal a Hobbitrol az jogos, ezek kb mind az uccso reszben vannak benne, ami nekem a legkevesbe tetszik a harom resz kozul. Teny, hogy a konyvben sok dolog mashogy tortent teljesen mint a filmben. En ugy emlekszem, hogy a Feher Tanacs es a Dol Guldur nem is volt benne egyaltalan, plusz Legolas meg a csaj nincs is benne, es Bolg vezeti az orkokat akit Beorn ol meg... es meg lehetne sorolni.

Ezektol fuggetlenul nekem tetszik, a hangulata meg az egesz sztori szamomra elvezheto lett, de nem vagyunk egyformak :)

Az SW elozmeny trilogiaban szerintem csak a Baljos arnyakban van tobb poen, mint a 8. reszben, nem is szeretem igazan. A 3. pedig kifejezetten utos resz lett szerintem.

2017. dec. 27. 19:30
 14/15 anonim ***** válasza:

A Dol Gulduros részek nem a Hobbitban vannak benne, hanem a Gyűrűk Ura függelékeiben, ahogy a törpök előzménysztorija is. És amúgy igen, leginkább a 3. Hobbittal volt bajom, de legjobban az összesben az zavart, hogy nem tudták eldönteni, hogy most akkor komoly legyen vagy vicces. Szerintem ez nagyon kínos volt legtöbbször. És persze, értem én, hogy a könyv is könnyed volt és laza, de ha már a Gyűrűk Urára akarnak hasonlítani, akkor ne rakják tele ilyenekkel.

Az SW-ből meg valóban leginkább az első két rész volt a poénkodós, persze azokat is szeretem valamelyest, a 3. viszont zseniális lett.

2017. dec. 27. 19:58
 15/15 anonim ***** válasza:
És amúgy a Hobbit filmeket is szeretem a maguk módján, meg tudom, hogy PJ-éknek nagyon kevés idejük volt megcsinálni, csak szimplán mint hatalmas Tolkien fan vagyok kritikus a filmekkel kapcsolatban. :) Viszont a közelgő sorozatra kiváncsi leszek.
2017. dec. 27. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!