Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit szeret mindenki a Rick és...

Mit szeret mindenki a Rick és Morty-ban?

Figyelt kérdés

Szerintem borzasztóan idegesítő, gusztustalan és humortalan, más sorozatokból összegyúrt katyvasz. Az epizódok történetei egyáltalán nem következetesek és kiszámítható.

Szóval nekem felfoghatatlan, hogy ez mindenkinek tetszik.

2017. dec. 20. 00:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%

A mögöttes tartalom elég jól ki van dolgozva:

1- Rick belső szenvedése, halálvágya, ami magyarázat kicsit a viselkedésére is illetve hogy nem képes a tetteiért felelősséget vállani.

2-Beth és Jerry házassága, amit szinte a házasságok 40%-ára rá lehet vetíteni, ha nem többre.

Néhány epizód olyan kérdéseket feszeget, amiken én is képes vagyok órákig pörögni ( pl. Multiverzum elmélet, időutazás, detoxikált önmagunk, az öntudat alakulása egy klónban, vagy driodban, más dimenziós önmagunkban, stb)

A karakterek jól ki vannak dolgozva, van karakterfejlődés (minimálisan), míg a legtöbb hasonló sorozatban ilyen nincs. (Rick egyre jobban kötődik Mortyhoz és az egész családhoz, láthatjuk Beth vívódását, hogy a családjával maradjon-e vagy kezdjen olyan életet nélkülük, amire sosem volt lehetősége, stb.

Az animáció szép, minden epizód más, változatos, de néhány helyen összeköthető a többivel. Nem kiszámítható, rengeteg a fordulat. És a legtöbb sorozattal elentétben aki meghal, az meghal. (Nem úgy mint Kenny.) Mellékesen pedig egy nagyon jó kritikája a mia társadalmunknak, de kellően vulgáris a dolgozó fáradt agynak. Az hogy más sorozatból, filmből utánoz, néha jó néha nem.

De ezt a sorozatot is vagy csak utálni vagy csak szeretni lehet.

2018. jan. 20. 21:06
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

Egyébként az is a Rick and Morty rajongótábora ellen szól, hogy nagyon retardáltak. Valamilyen különleges oknál fogva azt hiszik, hogyha mézik a sorozatot, akkor hihetetlen okosak lesznek, ami természetesen messze nem igaz. A szecsuáni szószos dolgot meg inkább meg sem említem. A harmadik pedig, hogy állítólag azért zaklatták a műsor "munkásait", hogy női írókat szerepeltetnek a harmadik évadban. Ez eléggé szexista is. Nekem igazából fel se tűnt, hogy vannak benne női írók, szerintem így is ugyanolyan jó a sorozat.

Remélem, egyszer észhez térnek ezek a megszállott rajongók, mert ez nagyon sok.

2018. márc. 2. 15:15
 13/16 anonim ***** válasza:
30+ os pánikbeteg vagyok, engem "senki sem okkal születik, egyszer mindenki meghal, gyere tévét nézni" mondattal ragadott magával a sorozat.
2018. márc. 2. 23:07
 14/16 anonim ***** válasza:
95%
Ugyan úgy vagyok vele, mint az előző válaszoló, a kort és a pánikbetegséget kivéve. Szerintem felszabadító dolog, hogy alapból nincs értelme/célja az életnek, mert így saját értelmet/célt adhatok az életemnek, vagyis azt csinálhatom, ami boldoggá tesz, és nem kell megfelelnem senkinek, csak magamnak, vagy ha én akarok megfelelni valakinek.
2018. márc. 20. 13:39
 15/16 anonim válasza:
100%

[link]

Az emberek szeretik a vicces és egyben abszurd sorozatokat, ami a stílusa ellenére mély gondolatokat közöl. De mindezt egy pillanatig nem érzed úgy, hogy rád akarja tukmálni a mondanivalóját.

2018. ápr. 2. 11:28
 16/16 anonim ***** válasza:
56%

"A Rick and Morty nem olyan, mint a legtöbb felnőtt rajzfilm, hogy a f*ck és a sh*t szavak túlzásba vitelével, a szexxel és a pisi-kaki-fing humorral akarja eladni magát"

Hat pedig pont ilyen!

A poénjai nagyrésze a trágárságon alapszik. Pontosan ugyanolyan mint a legtöbb felnőtt rajzfilm, sőt még rosszabb. Van benne társadalom kritika de ez elenyésző és nekem egyáltalán nem úgy tűnik mintha ezért néznék az emberek.

Habár régi kérdés egyetértek a kérdezővel: Morbid és humortalan. Az egész sorozatban van talán 7rész ami jó a többi vagy gusztustalan vagy ritka nagy baromság. Én sem értem miért szereti ezt annyira mindenki.

Vannak sokkal jobb mesék is

2023. dec. 17. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!