Van nagy csavar a Star Wars: Az utolso Jedik-ben vagy nincs?
Csavar?
Van benne.
kiadsz rá egy csomó pénzt, és egy szart kapsz.
Ez egy direct do DVD film színvonalán van.
ezért Rian Johnsont egy rendes messzi-messzi galaxisban már több fejvadász is üldözné.
van az a pingvinmutáns az előzetesből.
nah nem mutatják,de csubi elfog egy olyat megöli,megtollazza,kibelezi és nyársra húzza.
és amit mutatnak,hogy kisüti,míg a többi pingvinmutáns gyászolva nézi a kisülő társukat.
szerintem ez az egyetlen értékelhető fordulat a filmben,mert az előzetes alapján és az előző rész alapján én arra számítottam,hogy minden szereplőnek lesz a vállán egy aranyos pingvinmutáns.
A rendezők nem tudom mit ígértek nem olvastam semmit tőle és mosollyal az arcomon mentem be de bánatos fejjel jöttem ki.
Félre ne érts nem a filmbéli "csavar" tól voltam elszomorodva hanem azért mert maga a film kanyarodott el és sajnos nagyon rossz irányba.
Nem mondom hogy ne nézd meg, egyszer szerintem kötelező megnézni mivel annyira pocsék lett hogy ez után a következő rész már megváltás lessz mivel ennél nehezen tudom elképzelni hogy van lejjebb.
luke :" nem félek semmitől"
yoda : hát majd fogsz
igen majd fogsz
https://www.youtube.com/watch?v=0Egvubzp..
Doc: We have to go back!
Marty: Back where?
Doc: Back to a long time ago in a galaxy far far away!
Marty: You mean... Star Wars? You mean Star Wars is real!?
Doc: Yes! We must ensure your ancestor, Han Solo shoots first. If we don't, Star Wars will be bought by Disney, and the expanded universe will no longer be considered cannon!
Marty: Man this is heavy! After all that money I spent on those books!
doc:if the mission fails, the universe will be destroyed
in the right case, just our galaxy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!