Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van nagy csavar a Star Wars:...

Van nagy csavar a Star Wars: Az utolso Jedik-ben vagy nincs?

Figyelt kérdés
Olyat keredeznek aki latta mar a filmet. Kerlek ne spoilerezzetek. Csak arra vagyok kivancsi, hogy ami a tortenetszalat jelenti, tortenik valami nagy csavar, valami megdobbento vagy ilyesmi? (ahogy megigertek a rendezok) Elore is koszonom!

2017. dec. 19. 10:46
1 2 3
 11/21 Captain Logic ***** válasza:
Hát én úgy látom, hogy egészen más volt az egész feelingje, mint bármelyik korábbi résznek. Nem volt egy igazi fő story, több kisebb volt, amik a legvégén összekapcsolódtak, és valószínűleg a kilencesben jobban kiforr az egész. De szerinem 100x jobb volt, mint a hetes, és igaz, voltak hasonló jelenetek, mint az eredeti trilógiában, és az is biztos, hogy hatással volt rá, de hogy az egész egy copy, az fasság.
2017. dec. 19. 16:56
 12/21 anonim ***** válasza:
86%

Csavar?

Van benne.

kiadsz rá egy csomó pénzt, és egy szart kapsz.

Ez egy direct do DVD film színvonalán van.

ezért Rian Johnsont egy rendes messzi-messzi galaxisban már több fejvadász is üldözné.

2017. dec. 19. 18:03
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
LUKE MEGHAL ez nem elég jó csavar?
2017. dec. 19. 19:01
 14/21 anonim ***** válasza:
46%

van az a pingvinmutáns az előzetesből.

nah nem mutatják,de csubi elfog egy olyat megöli,megtollazza,kibelezi és nyársra húzza.

és amit mutatnak,hogy kisüti,míg a többi pingvinmutáns gyászolva nézi a kisülő társukat.

szerintem ez az egyetlen értékelhető fordulat a filmben,mert az előzetes alapján és az előző rész alapján én arra számítottam,hogy minden szereplőnek lesz a vállán egy aranyos pingvinmutáns.

2017. dec. 19. 22:12
 15/21 A kérdező kommentje:
#13-as....kösz haver a spoilert, nagyon nagy vagy....
2017. dec. 19. 22:35
 16/21 anonim ***** válasza:

A rendezők nem tudom mit ígértek nem olvastam semmit tőle és mosollyal az arcomon mentem be de bánatos fejjel jöttem ki.

Félre ne érts nem a filmbéli "csavar" tól voltam elszomorodva hanem azért mert maga a film kanyarodott el és sajnos nagyon rossz irányba.

Nem mondom hogy ne nézd meg, egyszer szerintem kötelező megnézni mivel annyira pocsék lett hogy ez után a következő rész már megváltás lessz mivel ennél nehezen tudom elképzelni hogy van lejjebb.

2017. dec. 20. 00:42
 17/21 anonim ***** válasza:

luke :" nem félek semmitől"

yoda : hát majd fogsz

igen majd fogsz

https://www.youtube.com/watch?v=0Egvubzp..

Doc: We have to go back!

Marty: Back where?

Doc: Back to a long time ago in a galaxy far far away!

Marty: You mean... Star Wars? You mean Star Wars is real!?

Doc: Yes! We must ensure your ancestor, Han Solo shoots first. If we don't, Star Wars will be bought by Disney, and the expanded universe will no longer be considered cannon!

Marty: Man this is heavy! After all that money I spent on those books!

doc:if the mission fails, the universe will be destroyed

in the right case, just our galaxy

2017. dec. 20. 12:52
 18/21 anonim válasza:
68%
Az a csavar benne,hogy ez legszarabb star wars film amit valaha láttam.
2017. dec. 20. 18:21
 19/21 anonim ***** válasza:
Van benne csavar :)
2017. dec. 21. 19:30
 20/21 anonim ***** válasza:
hajó csavar
2017. dec. 22. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!