Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki ismeri a Farm ahol élünk...

Ki ismeri a Farm ahol élünk sorozatot? Ki szereti még rajtam kívül?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 20:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Én ismerem!!

Anno minden részét láttam és nagyon szerettem is.

A szereplőkre már annyira nem emlékszem ,de volt benne valami örökbefogadott kiscsákó aki drogos lett.Hú azt bírtam! :D

2010. jún. 2. 22:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is szerettem régen. Az egész család nézte.:)
2010. jún. 3. 12:06
 3/9 anonim válasza:
Elég kicsi voltam még mikor ment, de még halványan emlékszem rá és hála pár kedves embernek sikerült meg is szereznem. Most végre újra megnézhetem és talán több dolgot felfog belőle, mint annó... :D
2010. jún. 8. 21:44
 4/9 A kérdező kommentje:

Én is most nézem újra. Alig emlékeztem egy-két részre.

Egészen más életformát meg elveket vallanak, amiket ma az ember lát. És jó (még ha csak így is )de kicsit része lenni ennek! :)

2010. jún. 9. 21:34
 5/9 anonim ***** válasza:
én is néztem anno.meg most is a story tv-n,de nem tudjátok véletlenül hogy melyik az a rész amikor: Lora azt hiszi MR Olson-ra h gyilkos,mert egy műanyag babát töm bele a zsákba,és a lánya meg ijjeszgeti Lorát. ?
2011. jan. 28. 11:45
 6/9 anonim ***** válasza:

[link]

3.évad 51. rész

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. jan. 31. 19:49
 7/9 anonim ***** válasza:
imádom
2011. aug. 23. 13:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Az igazi Laura Ingalls Wilder megtiltotta, hogy filmet készítsenek a könyveiből, mert félt, nem tudják majd a karakterek hitelesen alakítani a szerepüket és teljes mértékben azonossá válni az általuk játszott személlyel.

Mégis, halála után jóval kitalálták, megfilmesítik.

Nos, én imádom a farm ahol élünket, évente egyszer végignézem a teljes sorozatot, de van pár dolog amitől LIW sztem forog a sírjában;

A fő "bakik"

- Carrie ha jól emlékszem csak 3 évvel volt fiatalabb Lauranál, így jóban is voltak. A sorozatokban egy 3-4 éves kislány játsza carriet akinél 6 évvel idősebb Laura és szerepe szerint távolságtartó carrievel.

- Sosem fogadtak örökbe gyereket Ingallsék, így se Cassandra, se Albert, se a 3. gyerek akinek nem jut eszembe a neve, nem létezett

- Mary sosem ment férjhez és sosem szült gyereket. Sőt, tanár se lett belőle. (Mondjuk, ha már így eltértek a valóságtól, a fiát élve hagyhatták volna).

Arról nem is beszélve, hogy olyan dolgokat használtak, amik abban a korban még nem is léteztek vagy olyan kifejezéseket mondtak, amik csak későbbi években kerültek szóhasználatba.

És akkor csak a főbb eltéréseket mondtam.

Mondjuk LIW is sokat kummantott a könyvben, azért főképp, mert a valódi történések túl durvák lettek volna gyermekolvasók számára, de hogy valaki úgy merészelje megfilmesíteni a könyveit, hogy köze se legyen a sorozatnak a könyvekben leírtakhoz...

Én az első 8 évadot imádtam amúgy ettől eltekintve. A 9. Évad unalmas volt eleinte de aztán megszoktam. A 10. Évad (vagyis a záró 3 film) -ből csak egy volt izgalmas, amikor Albert haldoklott. A legutolsó film, ahol mindent épületet felrobbantottak valnut groveban a lakosok, borzalmasan unalmas volt.

Annak viszont örülök, hogy ennyien szeretik még mindig és még most is megy a tv-ben :)

2016. jan. 22. 19:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Arra kíváncsi vagyok, hogy

1. Milyenek voltak valójában az igazi Charles, Caroline és a lányok? (Ami a viselkedésüket illeti)

2. Miért halt meg a charles és caroline fia, laura és almanzo fia és rose wilder fia? És bajon ha életben maradnak, akkor mi lett volna belőlük? Lehet carolineéknak ma is élne leszármazottjuk? Freddie Ingalls farmer lett volna?

2016. jan. 22. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!