Ki melyik sorozatot szereti és miért?
Gilmore Girls (Szívek Szállodája) - Azért mert vicces.
Lost - Azért, mert izgalmas.
Született feleségek - Azért, mert tanulságos, izgalmas, néha-néha vicces
Odaát - Azért mert jók a srácok, és izgalmas.
The O.C. - Azért mert nagyon tetszenek a karakterek
Amúgy pont most akartam ezt a kérdést kiírni.:)
született feleségek, szintén azért, amit az előttem lévő írt
dr house- bírom, house stílusát és izgalmas maga a sorozat is, vicces
gyilkos elmék- szerintem nagyon érdekes, ahogy a viselkedés kutatók profilt készítenek az elkövetőkről
Született feleségek: Anyám rákszoktatott. És azért amit az 1. válaszoló írt.
Szökés: Izgalmas.
LOST: Izgalmas.
Dr. House: Az a hapsi olyan hülye, hogy nem lehet kihagyni.
Szellemekkel suttogó: Nem tudom, csak egyszerűen jó.
Barátok közt: 8 éve nézem és nem tudok leszokni róla.
Cobra 11: Izgalmas. Bár már csak fél szemmel szoktam nézni, mert ki lehet találni a dolgokat.
Mentalista: Csak ritkán.
én nem sok sorozatot szeretek mert szökés : 4évadon keresztül húznak egy olyan storyt amiben annyi a dolguk hogy meg kell szökni a börtönből ehelyett berakják őket 2 börtönbe is -.-"
lost szintén egy olyan kategória h oké mennyülnk el a szigetről filling és mikor végre a 3. évad után hazamehetnek MÁR VISSZA AKARNAK MENNI! semmi értelme:S
viszont a dr. house azért jó mert ott nem egy storyt akarnak levezetni hanem különféle betegségek és diagnózisát láthatjuk szóval én arra raknám a voksot
született feleségek : adott story oké mindent megtudnak és kitalálnak mégegy hülyeséget azt hittem h a 3. évad után nem adják többet de ez az "idősebb" verzió nekem nagyon nem jön be ... de a nők nagyon szeretik .
15/F
Battlestar Galacitca - A legjobb Sci-fi sorozat amit eddig láttam. Eszméletlen jó az alapötlet, azonban a végére a két Földdel már összezavarodtam egy kicsit (aki látta tudja mire gondolok)
Jericho - Ez az a sorozat ami az első helyen szerepel a "kedvenc sorozataim listáján". Egész egyszerűen minden részét öröm volt nézni. Hihetetlenül izgalmas volt. Akinek tetszett a szökés, mert szintúgy izgalmasnak tartotta, az ezt a sorozatot se hagyja ki.
No meg persze tetszett a gondolat, hogy az Egyesült Államokban 23 atombomba robbant fel :)
A Csillagkapuk - (azért a többes szám, mert az Atlantist is beszámítom) ez volt az első Sci-fi sorozat amit láttam, és úgy döntöttem, hogy meg kell néznem minden részét :)
Lost - A csavaros történet miatt
Hősök - Ebben is az alapötlet tetszett, meg maguk a karakterek, de amit a harmadik évadban csináltak a sorozattal, az szégyen
Halottnak a csók - Ennek volt egy fajta bája, ami miatt jó volt nézni :)
Szökés - Ez rendkívül izgalmas volt még az első évadokban, azonban szerintem hiba volt ennyire elnyújtani
Dokik - Eszméletlen jókat tudok rajta röhögni
Dr. House - Mert egész egyszerűen szimpatikus benne House :)
Flash Forward - bár ez a sorozat csak szeptemberben indul, de az alapötlettel rögtön megfogtak és meghitelezem neki a kedvenc sorozat státuszt (ide tartozik még a szintén ősszel startoló V is)
Monk
Két pasi meg egy kicsi
Cobra 11
Született feleségek
jah és Szellemekkel suttogó
előző voltam
Szellemekkel suttogó: izgalmas
Dr. House: izgalmas és naon bírom House stílusát
Odaát: nem tudom miért szeretem....talán mert helyesek benne a pasik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!