Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi annak a filmnek a címe? :

Mi annak a filmnek a címe? :

Figyelt kérdés
amiben az elején pár árva gyerek "tolvajkodik" és egy tehetős ember pincéjében laknak. Az úr el akar lopni egy üvöggömböt amivel át tud lépni egy másik világba, de az egyik gyerek bizonyítási vágyból meg akarja mutatni, hogy ő is képes ellopni, azonban véletlenül hozzá ér és átkerül egy varázslatos világba, ahol van egy város fából növesztve. két hónapja nem jut eszembe a film címre, remélem ti tudtok segíteni!

2017. dec. 16. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Talán láttam már ezt a filmet

Olyan mint a Pán Péter és varázslények vannak benne meg valami népcsoport ami már évek óta ott él(a varászvilágban)mert ők is megfogták a gömböt és nem tudnak kijutni

Valami ilyesmi ugye!?

Ezt a filmet már én is régóta keresem!

Tudom nem segítettem sokat de ha megvan a cím akkor írok

Ha neked megvan írsz léci!

2017. dec. 16. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:

A Boszorkány-hegy /Escape to Witch Mountain/ (1975)

[link]

???

2017. dec. 16. 21:58
 3/5 A kérdező kommentje:

A második hozzászólónak: Sajnos nem az. Amit én keresek az 2008-on felüli, illetve ahogy az első hozzászóló mondja hasonló mint a Pán Péter.

A film egész pontosan úgy kezdődik, hogy a gyerek a londoni utcán tolvajkodnak és az egyik társuk a tetőről figyeli az utcákat és furulya szóval irányítja a társait, hogy mikor merre kell menniük, hogy ne fussanak bele a csendőrségbe. A "gömbmegérintős" résznél meg az van, hogy minél többen érintik meg illetve minél nagyobb tárgyat akarnak a gömbel átvinni a másik világba annál nagyob darab tűnik el az emberek világából. A visszajutás pedig a film végén van megmagyarázva, hogy ebben a fából növesztett városban aki lakik egyetlen fickó az az igazi világban lakó tudósok, művészek számára hozta létre ezt a helyet, és ő is nagyon sokáig kereste a módját hogyan lehetne vissza jutni a rendes világba. Ja és nem öregszenek az emberek ebben a világban. Ennyi plussz leírást tudtam még hozzá tenni.

2017. dec. 16. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Kalandok Sohaországban?

[link]

2017. dec. 16. 22:58
 5/5 A kérdező kommentje:
És telitalálat! Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
2017. dec. 17. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!