Mi annak a filmnek a címe? :
Talán láttam már ezt a filmet
Olyan mint a Pán Péter és varázslények vannak benne meg valami népcsoport ami már évek óta ott él(a varászvilágban)mert ők is megfogták a gömböt és nem tudnak kijutni
Valami ilyesmi ugye!?
Ezt a filmet már én is régóta keresem!
Tudom nem segítettem sokat de ha megvan a cím akkor írok
Ha neked megvan írsz léci!
A második hozzászólónak: Sajnos nem az. Amit én keresek az 2008-on felüli, illetve ahogy az első hozzászóló mondja hasonló mint a Pán Péter.
A film egész pontosan úgy kezdődik, hogy a gyerek a londoni utcán tolvajkodnak és az egyik társuk a tetőről figyeli az utcákat és furulya szóval irányítja a társait, hogy mikor merre kell menniük, hogy ne fussanak bele a csendőrségbe. A "gömbmegérintős" résznél meg az van, hogy minél többen érintik meg illetve minél nagyobb tárgyat akarnak a gömbel átvinni a másik világba annál nagyob darab tűnik el az emberek világából. A visszajutás pedig a film végén van megmagyarázva, hogy ebben a fából növesztett városban aki lakik egyetlen fickó az az igazi világban lakó tudósok, művészek számára hozta létre ezt a helyet, és ő is nagyon sokáig kereste a módját hogyan lehetne vissza jutni a rendes világba. Ja és nem öregszenek az emberek ebben a világban. Ennyi plussz leírást tudtam még hozzá tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!