Mi annak a filmnek a cime amiben a ferj a fiaval egy vitorlasbalesetben meghal. A feleseg kideriti, hogy nem halltak meg es a vegen visszaszerzi a gyermeket?
Figyelt kérdés
2017. dec. 8. 21:04
1/4 anonim válasza:
Megrendezett halál /Long Lost Son/ (2006)
2/4 A kérdező kommentje:
Koszi a mgyors valaszt, de nem pont erre gondoltam. A filmben egy bunbandaval vagy a maffiavezerrel kell talalkoznia a felesegnek es azok segitsegevel szerzi vissza a gyereket ha jol remlik. lehet ezek elol menekul a ferj es azert rendezi meg a balesetet, ezt csak gondolom erre nem emlekszem pontosan?
2017. dec. 9. 10:08
3/4 anonim válasza:
Kettős kockázat? Bár nem teljesen azonos az általad említett filmmel, de hasonló lehet. Nekem a vitorlázós rész miatt egy kicsit ez ugrott be; ha még nem láttad, ajánlom. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt. Lattam azt a filmet de abban a ferj es a feleseg mennek vitorlazni, amire en gondolok abban az apa a fiaval. Az jutott meg eszembe, higy talan egy rendor is segit a felesegnek kideriteni mi tortent.
2017. dec. 12. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!