A fairy tail-ben a céh visszaszerzi majd a régi hírnevét?
Jézus isten. Ebben a három sorodban vagy 20 helyesírási hibád volt, de se gáz. Amúgy olvasd a mangát rájössz, eléggé be komolyodik jelen arc második fele, de ezt majd úgy is meglátjuk a jövő hónapban induló második évadból.
Amúgy nem értem a gondolkodás módot, egy adott társaság legjobb tagjai eltűntek évekre, így jó hogy a presztízse és minden más esik esik. Az meg hogy egy "szeméthalom lett belőle" csak egy grafikai megoldás, sok jelentősége nincs.
Csak hogy tudjátok hogy a drága kérdező enyhén 12 éves. Nem értett egyet velem és egy ilyen üzenetet küldött: "hajaj szörnyű kár h nem tudom h ki vagy és hol laksz de kiderítem
tanuld meg h mindig az enyém az utolsó szó na de már mind1 egy hét és megtalállak aztán fejbe lőlek vagy szíven szúrlak azt addigra eldöntöm"
Ennyi a magyar animés társadalom, egy rakat 10 éves szánalom. Kicsit vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!