Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogyan lesz valaki szinesz?

Hogyan lesz valaki szinesz?

Figyelt kérdés

Felreertes ne essek, nem vagyok gyerek, 20 eves Ferfi vagyok, nem elek alomvilagban, nyilvan mindneki szeretne szinesz lenni, En is, de tudom, hogy nem igymukodik az elet. Viszont nemreg neztem egy videot, ahol valamelyik sorozat, vagy film szereplio beszelgettek a musorvezetokkel (magyar), 5 15 ev alatti gyerek meg egy idosebb No. Nagyon elkezdett ez erdekelni, hogy hogy lesz valakibol, akar gyerekkent, akar ideosebbkent a semmibol szinesz? Hogy megy el castingra, hol kap tajekoztatast, a szereplo valogatasrol? Egyaltalan, honnan tudja, hogy indul egy uj sorozat? Ugyanez mondjuk a vetelkedos jatekoknal, vagy ilyen tv musornal. Pl/: Ninja Warrior...En egyaltalan nem hallottam, hogy lesz ilyen musor, erre mennyi jatekos volt benne. Mert a filmek/sorozatokat biztos nem tvben reklamozzak, hogy gyere el valogatasra... Es ha mondjuk, En, mint mezei ember, elmennek egy valogatasra mennyire rugdosnanak ki?

Koszonom a valaszokat elore.

2017. dec. 14. 19:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!