Szerintetek minősíti-e az embert valamilyen mértékben az, ha megnézi a Viszkis c. filmet?
ennyi erővel azt is kérdezhetnéd,hogy engem minősít-e ha megnézem a the doorst,vagy egy jimmy hendrix életrajzot,vagy a félelem és reszketés las vegasban-nt,mert szemét drogosokról nézek filmeket.
vagy ha megnézem az egyértelműen propaganda film a hódító amerikáról az amerikai mesterlövészt,akkor ezzel az egyetértésemet fejezem-e ki az új római birodalom amerika tevékenysége fölött.
egyébként meg éppen jim morrison kérdezi az egyik dalában-
-jó életed volt?
-megérne egy filmet?
a viszkisé meg.
ennyiről szól ez.
az embert pedig az minősíti ha a fideszre szavaz.
mert attól lejjebb gyakorlatilag már nincs.
egy nap alatt többet rabolnak és károsítják meg a magyar társadalmat,mint a viszkis összesen és ők naponta a képernyőn vannak,nem csak egy filmben.
Aki a bűncselekmény ábrázolása miatt nem nézi meg, azt minősíti. WW II - ről is vannak filmek. Ha megnézem sem kolaboráns, sem náci, sem fasiszta, sem zsidó, sem homokos, sem lengyel, sem ruszki, sem jenki nem leszek. Érdekel a téma, megnézem mit mondanak róla mások = érdeklődőm, infomálódom és nem más véleményét vallom magaménak, hanem saját gondolatokat alkotok, mert képes vagyok erre.
Aki megnézni, az nem ciki. Az nyitott, érdeklődő.
Mellesleg 2 diplomám van, életeket mentettem, ma meg az internet biztonságáért dolgozom és a pedofília ellen. Jövőre a banki biztonságot fogom erősíteni. Mégis érdekel a film. Akkor most rossz ember vagyok szerinted?
Ha igen, akkor a véleményed, téged minősít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!