Megéri elkezdeni a Dragon Ball-t?
Figyelt kérdés
Kezdjem el a Dragon Ball-t vagy ne? Jónak tűnik meg szerintem tetszene is de azok a 87-es részek elég embert próbálóak gondolom. Ha megéri elkezdeni hogy vannak sorrendben a szériák. Van egy Main story amit minden széria követ vagy hogy?2017. dec. 9. 15:09
2/13 A kérdező kommentje:
Időrendben hogy vannak a szériák. Ja és kb hány rész így az egész?
2017. dec. 9. 15:24
3/13 anonim válasza:
Nem 100%, de a sima Dragon Ball 119, rész, a Dragon Ball Z 291, a GT 64 (de ez kihagyható, mert nem Cannon), a Super meg a 118-adiknál tart.
4/13 A kérdező kommentje:
És a Dragon Ball Kai? Vagy az nem tartozik a Main storyhoz?
2017. dec. 9. 15:32
5/13 anonim válasza:
A Kai a Z filler-mentes és feljavított változata.
6/13 A kérdező kommentje:
Ja értem.
Ha esetleg lenne valami kérdésem még írhatok privátban?
2017. dec. 9. 15:52
7/13 anonim válasza:
Manapság a DB inkább animetörténelmi szempontból érdekes. A műfaj már túllépett azon, amit az a sorozat ajánlani tud.
8/13 A kérdező kommentje:
Gokunak miért van 12 éves hangja mikor már konkrétan nagypapa?
2017. dec. 9. 18:56
9/13 anonim válasza:
szerintem nagyon nehéz sorozat.
minden évad ki van hegyezve egy nagy párbajra.
aztán amikor szembe kerülnek egymással,20 részen keresztül csak állnak és fenyegetik egymást.
utána meg 20 részben,nevetséges és a realitástól legtávolabb álló mozdulatokkal bunyóznak.
én nem bírtam idegekkel ezt sokáig.
10/13 anonim válasza:
lol, te nem csak a star warshoz értesz? :D
Amúgy megéri elkezdeni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!