Megéri ilyenkor az ilyen mindenhol emlegetett, "sablonos" animéket elkezdeni? Konkrétan a Dragon Ballra és a One Piecere gondoltam.
"Amennyire sablonos annyira eredeti": Direkt próbálsz oximoronokkal összezavarni? :D
Egyébként véleményem szerint ha egyet láttál ezek közül akkor láttad mindet...
És azt is túl lehet élni ha egyet sem látsz, szinte teljesen értéktelen mûvek.
A korosztályodnak én a Ghibli filmeket ajánlom, mondjuk a Chihiro-val kezdve.
Megjegyzem ha tényleg 9+ vagy akkor respect, értelmesebben írsz mint az ide látogató 20-30as emberek nagy százaléka (az oximoront leszámítva xD)
Nekem sem tetdzenek az ilyen ,,híres" animék
Sztem próbálkozz 12-24 részesekkel vagy filmekkel :)
Előszó: A 9+-t csak úgy értettem, hogy már nem abba a korosztályba tartozom, akit már az leköt, ha véresre püfölik a másikat, viszont inkább 12+-t kellett volna írnom, mert az közelebb áll a valósághoz.
Igazából nem úgy gondoltam, hogy fő animére, ami mellett nem nézek mást, hanem pár 10-20 részes anime között legyen egy olyan, ami egy ideig nem ér véget. Fairy Tailt is szünetekkel néztem csak, többször volt hogy elkezdtem pár animét és ami tetszett, azt folytattam. Sok ember büszkélkedik, hogy ő ismeri a Narutot, Bleacht, Dragonballt, Attack on Titant minden ilyesmit, és gondoltam megkérdezem hogy megéri e nêzni ezeket. Csak hogy ne maradjak le semmi olyanról, amiről nem kéne. Egyébkènt köszönöm a potya-akánlatokat, a One Piecet még kóstolgatom, de szerintem belekezdek a Gintamába is. A Dragonball nekem már kicsit régies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!