Megéri ilyenkor az ilyen mindenhol emlegetett, "sablonos" animéket elkezdeni? Konkrétan a Dragon Ballra és a One Piecere gondoltam.
a One Piece az jó anime az első kb 100 részt szenvedve néztem meg ,de után elkezdett be indulni a történet és onnantól nem volt meg állás ez janurárban volt májusban már a 400 valahányadik részénél tartottam és júniusra beértem az animét :)
és most pihentettem ^^
szerintem kezd el mert nagyon jó:D
#22-es: néha én is utólag szeretek válaszolni 2 éves kérdésekre.
Utólag már fordult a kocka, a Dragonballon kívül már mindegyik ilyen animéből láttam annyi részt (kb. 10-t a One Pieceből XD) hogy belássam, ugyanaz mind. A Fairy Tail már azért is a legkevésbé eredeti, mivel a Dragonball a korai, míg a Naruto és a OP pedig a késő 90-es évek, a Bleach pedig 2001 munkája, a Fairy Tail pedig már csak akkor jött mikor már éltem egy ideje :)
A Bleachet folytattam egy pár részig, és egész megkedveltem (a legeredetibb az 5 közül mind főszereplő, mind világ szempontjából), míg a FT esetében rádöbbentem, hogy irreleváns az életben, "antikarakterisztikus" (van ilyen szó XD) karakterekkel. Sok olyan anime van, amit nemrég fejeztem be pl. Guilty Crown, Death Note, Death Parade, KonoSuba, Sword Art Online (csak az 1. a második szörnyű) és szeretnék egyre többet megismerni.
A híres animék okkal híresek. Amúgy az említett animék FT kivételével a maguk idején eredetiek voltak - akkor váltak sablonossá,mikor a népszerűségük miatt lemásolták őket
Még azt hozzátenném, h az OP a világ legsikeresebb és legnagyobb példányszámban eladott képregénye. Valamint elképesztően zseniális és kiszámíthatatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!