Szerintetek milyen lesz a Jurassic World 2?
"#1 Egyetértek, szerintem a hibridekből egyelőre elég volt. Amúgy nem Iraptor, hanem Indoraptor. És valóban új dinoszauruszok lesznek benne, pl. Suchomimus, Baryonyx (ez a kettő mondjuk az eredeti Jurassic Worldben is volt, csak a filmben nem láthattuk őket)."
valójában az ÖSSZES dinoszaurusz hibrid a filmben!
a jurassic park is úgy kezdődik, meg Dr.wu is elmondta hogy más állatokat is felhasználtak az "elkészítésükhöz" és hogy semmi sem valódi a szigeten
13. A hibridet úgy értettem, hogy két dinoszaurusz keresztezése, nem pedig úgy, hogy mivel pótolnak egy bizonyos DNS-szakaszt.
Ha jól tudom az aminosavak minden élőlényben ugyanazokat a fehérjéket kódolják, így tulajdonképpen ha tudnák mi hiányzik, azt tudnák javítani bármelyik másik élőlény DNS alapján. Már a filmben, ahol hiper-szuper a géntechnológia.
Gondolom Wu attól még génszobrászkodhatott. Bár az eredeti regényben elvileg az volt a cél, hogy minél valósághűbbek legyenek. Ez a filmben kicsit félrement.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!