KimiKomi kérdése:
Hasonló sorozatok mint a Stranger Things?
Figyelt kérdés
Húgom mondta, hogy nézzem meg a Stranger Things c. sorozatot. Először nem akartam, azt hittem valami erőltetett, béna sorozat lesz, de kellemesen csalódtam. Ezen a héten lázam volt/van és nem mentem/megyek suliba, így három nap alatt kivégeztem mind a két évadot. (Jelenleg is várom a harmadikat :D)
Így, hogy végignéztem egy űrt érzek magamban és szeretnék egy hasonló sorozatot találni. Bárkinek valamilyen ötlet? Valami thriller féleséget keresek, amiben shippelhetem a szereplőket. Előnyben azok, amikben gyerekek játszák a főbb szerepeket. Leginkább azoktól várok választ, akik látták a fentebb említett sorozatot, hiszen ők tudják pontosan, hogy miről beszélek.
Előre is köszönöm a válszokat! :)
2017. dec. 7. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!