Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hasonló sorozatok mint a...

KimiKomi kérdése:

Hasonló sorozatok mint a Stranger Things?

Figyelt kérdés

Húgom mondta, hogy nézzem meg a Stranger Things c. sorozatot. Először nem akartam, azt hittem valami erőltetett, béna sorozat lesz, de kellemesen csalódtam. Ezen a héten lázam volt/van és nem mentem/megyek suliba, így három nap alatt kivégeztem mind a két évadot. (Jelenleg is várom a harmadikat :D)

Így, hogy végignéztem egy űrt érzek magamban és szeretnék egy hasonló sorozatot találni. Bárkinek valamilyen ötlet? Valami thriller féleséget keresek, amiben shippelhetem a szereplőket. Előnyben azok, amikben gyerekek játszák a főbb szerepeket. Leginkább azoktól várok választ, akik látták a fentebb említett sorozatot, hiszen ők tudják pontosan, hogy miről beszélek.

Előre is köszönöm a válszokat! :)

2017. dec. 7. 07:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hasonló nincs, de ami hasonló érzelmeket váltott ki belőlem, mit az első évad, a 2.szerintem már egy kicsit elbízta magát..

Leftovers, Fortitude, westworld, lost,

De olyan amiben gyerekek szerepelnek nem jut eszembe, egyébként ez a stranger things legnagyobb erőssége, ezért kap irgalmatlan jó kritikákat, mert a gyerek színészek általában elrontják a művet a bénázással, ebben pedig valahogy zseniálisan találták ki a szereplőket és 1 kivétellel jól választották meg őket... nem zökkenti ki a sztorit, hogy a gyerekre tök más érzelem van írva, mint ami történik... pont ezért lett híres a sorozat, hogy kilóg emiatt a sorból.

2017. dec. 7. 07:57
 2/11 anonim ***** válasza:

Harmadik típusú emberrablások

(persze nem pont olyan, de kicsit hasonlít)

2017. dec. 7. 08:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
én még a Darkot tudnám mondani
2017. dec. 7. 09:27
 4/11 A kérdező kommentje:
Hallottam már a Dark-ról, de nem szeretem a német sorozatokat/filmeket ráadásul olyan koppintás feeling-je van. Persze ez csak az én véleményem.
2017. dec. 7. 09:37
 5/11 anonim válasza:
100%
Én is a Dark ot ajanlanám! Meglehet nezni angol szinkronnal+magyar felirattal is! En is azzal nezem!
2017. dec. 23. 22:48
 6/11 anonim válasza:
#5 hol találtad angol szinkronnal meg? én nem találom:(
2018. febr. 2. 14:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is koppintásnak gondoltam, és az első két rész még annak is tűnik, de aztán beindul a történet a maga útján. Én ajánlani tudom. Vagy az Internátus és Bárka sorozatot tudom ajánlani, azok a spanyolok.
2018. jún. 1. 20:51
 8/11 anonim válasza:
suttogók
2018. júl. 19. 11:34
 9/11 judy hops válasza:
Riverdale nem pont ilyen ott bérgyilkos van bem szörny meg ilyesmik... de szerintem jó, és fent van videán.
2019. júl. 16. 18:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Internátus
2019. aug. 9. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!