Star Wars: Mi lett volna, ha Ahsoka nem hagyja el a jedi rendet?
Szerintem észhez tudta volna téríteni, ha időben kapcsol, észre veszi a jeleket, jókor van jó helyen és az Uralkodónak sem esik véletlen úgy hamarabb áldozatul, hogy ne tudják ki ölte meg. Na meg előbb legyünk, mint ahogy Anakin hűséget fogad Sidiousnak, mert a Mustafaron már szerintem ő sem tudott volna hatni rá.
Az viszont jókérdés, hogyha bármilyen okból Anakinnak el kellett volna bújnia vagy más foglalkozáshoz kezdenie kibírta volna-e a tétlenséget. Nem fordult-e volna valaki ellen mégis, akit szeretett. Okozott-e volna még komplikációt a galaxis életében vagy csak a sajátjában (önhibáztatás).
Vagy muszáj lett volna Padménak még sokáig élnie vagy, ha Ahsoka hatni tudna rá mindig ott kellett volna lennie mellette, hogy úgymond egyensúlyban maradjon.
Amennyire pedig ügyes Ahsoka (vagy amennyire egyes karakterek sok mindent túlélnek pl. Maul) túlélte volna a klónokat szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!