Star Wars: Mi lett volna, ha Ahsoka nem hagyja el a jedi rendet?
Figyelt kérdés
Másképp alakult volna Anakin sorsa? Vagy Ahsoka is átállt volna, esetleg meghal?#Star Wars #jedi #Darth Vader #Csillagok háborúja #sors #búcsú #Anakin Skywalker #Ahsoka Tano #jedi rend #Klónok háborúja
2017. dec. 6. 19:17
1/10 anonim válasza:
kinyírták volna a klónok.
nem volt valami gyors felfogású karakter,úgyhogy amíg értetlenül néz hogy mi van,addig szitává lyuggatták volna a klónok.
anakin sorsába meg nem sok beleszólása volt.
főleg hogy anakin leginkább koloncnak tekintette.
2/10 anonim válasza:
Ahsoka mindig is ilyen jó kotnyeles módjára beleütötte mindenbe az orrát a rajzfilm sorozatban, én szerintem ha maradt volna a jedi rendbe akkor tuti kiderítette volna hogy a kancellár a sith nagyúr még a tanács előtt.
3/10 anonim válasza:
"főleg hogy anakin leginkább koloncnak tekintette"
Hát a sorozat végén már baromira nem, de mind1. Az egyik legfontosabb személy lett az életében, és érzésem szerint, ő képes lett volna megakadályozni az átállást
4/10 anonim válasza:
A régi történetekben sosem volt Annakinnak tanítványa. Ha feltétlenül eröltetjük Ahsoka létezését, valószínűleg a többi jedi lovag sorsára jutott volna.
5/10 anonim válasza:
Utolsóval nem értek egyet...régebben ahogy mondanád az már legendának számít aminek nem kell sokat adni már.
6/10 anonim válasza:
Szerintem az utolsó arról beszél, hogy mikor elkészült a Sithek bosszúja, és Anakin ugye áttért a sötét oldalra, akkor még nem volt Ahsoka, őt utólag rakták be, szóval én egyetértek vele. Egyébként ha Obi Wanra nem hallgatott, akkor kizárt, hogy Ahsokanak sikerült volna visszahoznia.
7/10 anonim válasza:
Nekem nem veszi el a kedvemet az igényes történetektől az, hogy egy alkalmatlan társaság legendának nyilvánította őket. És ahogy az utolsó nagyon jól írja, Ahsokát utólag rakták bele, leginkább azért, hogy a TCW elsődleges célközönségének legyen kivel azonosulnia, és tekintve hogy Kenobi is megpróbálta észhez tériteni, kétlem, hogy Ahsokának sikerült volna.
8/10 anonim válasza:
Ashoka szerintem észhez tudta volna téríteni Anakint. Azért az Ashoka és Anakin, illetve az Obi-Wan és Anakin közötti viszony finoman szólva is más volt...
9/10 anonim válasza:
Igazad van, Obi-Wannal sokkal szorosabb kapcsolatban volt, szóval..
10/10 anonim válasza:
A clone warst nem minositettek legendanak!!! Az kanon meg mindig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!