Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars: Mi lett volna, ha...

Star Wars: Mi lett volna, ha Ahsoka nem hagyja el a jedi rendet?

Figyelt kérdés
Másképp alakult volna Anakin sorsa? Vagy Ahsoka is átállt volna, esetleg meghal?

2017. dec. 6. 19:17
 1/10 anonim ***** válasza:
67%

kinyírták volna a klónok.

nem volt valami gyors felfogású karakter,úgyhogy amíg értetlenül néz hogy mi van,addig szitává lyuggatták volna a klónok.

anakin sorsába meg nem sok beleszólása volt.

főleg hogy anakin leginkább koloncnak tekintette.

2017. dec. 6. 23:39
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Ahsoka mindig is ilyen jó kotnyeles módjára beleütötte mindenbe az orrát a rajzfilm sorozatban, én szerintem ha maradt volna a jedi rendbe akkor tuti kiderítette volna hogy a kancellár a sith nagyúr még a tanács előtt.
2017. dec. 8. 14:54
 3/10 anonim ***** válasza:
56%

"főleg hogy anakin leginkább koloncnak tekintette"

Hát a sorozat végén már baromira nem, de mind1. Az egyik legfontosabb személy lett az életében, és érzésem szerint, ő képes lett volna megakadályozni az átállást

2017. dec. 9. 20:27
 4/10 anonim ***** válasza:
47%
A régi történetekben sosem volt Annakinnak tanítványa. Ha feltétlenül eröltetjük Ahsoka létezését, valószínűleg a többi jedi lovag sorsára jutott volna.
2017. dec. 10. 12:59
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
Utolsóval nem értek egyet...régebben ahogy mondanád az már legendának számít aminek nem kell sokat adni már.
2017. dec. 10. 15:35
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem az utolsó arról beszél, hogy mikor elkészült a Sithek bosszúja, és Anakin ugye áttért a sötét oldalra, akkor még nem volt Ahsoka, őt utólag rakták be, szóval én egyetértek vele. Egyébként ha Obi Wanra nem hallgatott, akkor kizárt, hogy Ahsokanak sikerült volna visszahoznia.
2017. dec. 10. 18:40
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
Nekem nem veszi el a kedvemet az igényes történetektől az, hogy egy alkalmatlan társaság legendának nyilvánította őket. És ahogy az utolsó nagyon jól írja, Ahsokát utólag rakták bele, leginkább azért, hogy a TCW elsődleges célközönségének legyen kivel azonosulnia, és tekintve hogy Kenobi is megpróbálta észhez tériteni, kétlem, hogy Ahsokának sikerült volna.
2017. dec. 10. 19:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Ashoka szerintem észhez tudta volna téríteni Anakint. Azért az Ashoka és Anakin, illetve az Obi-Wan és Anakin közötti viszony finoman szólva is más volt...
2017. dec. 17. 21:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Igazad van, Obi-Wannal sokkal szorosabb kapcsolatban volt, szóval..
2017. dec. 18. 17:06
 10/10 anonim ***** válasza:
A clone warst nem minositettek legendanak!!! Az kanon meg mindig!
2018. máj. 21. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!