Korhataros szerelem vélemények?
Figyelt kérdés
Amennyit olvastam róla, hanyagolható megrendezett népbutító sorozat. Szerintetek ?2017. dec. 4. 16:13
2/5 anonim válasza:
Szerintem egész jó. Néztem már jobb sorozatot, de ha nem tudsz magaddal mit kezdeni és nincs kedved semmihez, na akkorra tökéletes.:D És azért a főszereplők sem az éjjel nappal bp szinű utcáról felszedett valakik...:)
3/5 anonim válasza:
Jo kis szorakoztato sorozat,van tortenete es nem unalmas...
4/5 Pep e válasza:
Sokkal inkább jellemző a mi kis falunkra, hogy népbutító. Ha egy szereplő eszes az gáz, ha sötét mint az éccaka az meg menő.
Nekem tetszik a sorozat, bár én inkább imdb szemléletű vagyok, ami a magyar nézetekkel sokszor tök ellentétes. Ez a sorozat külföldön is megállná a helyét.
5/5 anonim válasza:
Nekem nagyon bejött. Nem kellett sokat elmélkedni a történéseken, átgondolni, hogy mi-miért történt. Persze ízlések és pofonok. Akinek nem fekszenek a kicsit romantikusabb sorozatok, az kapásból le fogja szólni. Abszolút ajánlom! :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!