Nálatok mik szoktak lenni a karácsonyi filmek?
Karácsonykor van több időm együtt lenni a családdal és több időm van filmezni is. Ezért olyan filmeket fogok megnézni, amiket a család szeretne közösen nézni. Ezek nem feltétlenül karácsonyi hangulatú filmek.
Ilyenkor egy kalapba belerakjuk, amit nézni szeretnénk, és húzunk addig, amíg mindenki rá nem bólint egy filmre. Ami a kalapból kikerült, az nem nézzük meg. :)
Részemről ezeket dobtam a kalapba, amiből húzni fogunk:
Testről és lélekről
Miracles from Heaven - Mennyei csodák
Kaguya hercegnő története
Arriety
Paterson
8 és fél
Oscar (1991)
Kíváncsi vagyok, a többiek mit hoznak.
In Burges - lehet azt is bedobom majd a kalapba, még nem láttam, de jókat hallottam róla.
A "Reszkessetek, betörők!"-filmek nálam is minden évben kihagyhatatlanok, mint sok embernél, azon kívül szinte minden évben más-más karácsonyi filmek vannak a tévében, de mindegyik nagyon jó, imádom őket, amiket eddig láttam! :)
Télapu 1,2,3
Karácsonyi vakáció
Karácsonyi csoda (2007)
Karácsonyi kutyabalhé
Karácsonyi száguldás
Karácsonyi kívánság
Ki a télapó?
Mi a Manó?
Télbratyó
Mrs. Télapó
Miniszoknyás Mikulás
Mikulás úrfi (Partymikulás)
Mikulás hadművelet
Muszklimikulás
Tapló Télapó
Kiskarácsony mindenáron
A Grincs
Minden nap karácsony
Hóbarát
Hull a pelyhes
Richie Rich 2 - A rosszcsont karácsonya
Polar Expressz
Nálam nincs olyan film, amit minden karácsonykor megnézek, mert alapból kevés film van, ami abszolút újranézős kategória nálam. Olyan, amit megnéznék még 1x, a klasszikus karácsonyi témájú filmek közül nincs, amiket néha szoktak adni karácsonykor, azok közül a Mary Poppins és az Óz.
De most rászoktunk párommal arra, hogy minden karácsonykor meg fogunk nézni egy karácsonykor játszódó, de nem kifejezetten karácsonyi témájú/stílusú filmet. Tavaly a Bunyó karácsonykor volt, most lesz a Karácsonyi lidércnyomás :D.
Kedves Kapitalizmus Szörnyszülöttje!
Ugyanazt a pénzt, amit elköltenél abban a három napban felesleges tárgyakra, ugyanúgy elköltheted előtte, vagy utána, hogy elmúljon vagy enyhüljön az a belső kényszer, hogy fogyasztanod kell. Ha mégis előjön ez a kibírhatatlan nyomás, akkor interneten az ünnepek alatt is vásárolhatsz, ugyan a tárgyakat csak később kapod meg, de úgyis maga a költés aktusa a lényeg. Szerintem ezt a rövid időt így könnyedén átvészelheted.
A családdal közösen eltöltött óráktól való félelem egy nehezebb ügy, ebben sajnos nem fogok tudni Neked segíteni, de komoly összegekért egy pszichológus, rosszabb esetben egy pszichiáter megtalálja a megoldást. Bár így a folyamatos felesleges költésre fordított pénzed kevesebb lesz, így az első résszel lehetnek gondok.
Igazad van, rohadt karácsony!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!