Van még aki utálja Hinatát a Narutoból?
Én személy szerint rühellem. Annyit képes kinyögni, hogy,,Na-Naruto!" Aztán elpirul, és rosszabb esetben el is ájul. Szerintem nem is túl szép. Más szóval: szarul néz ki. A chuunin vizsgánál idegesített, hogy Kiba ott ugrált körülötte, ő meg rá se bagózott hiszen ,,Na-Naruto!". Meg konkrétan semmit nem tudott harcolni, és ninjának túl gyenge volt. Meg a hangja is szörnyű.
Hosszú hajjal a Shippuuden-ben még rosszabb lett a kinézete. Meg ott még nem tartok, de olvastam, hogy Neji meghal, mert megvédi Hinatát, aki Narutot. Szóval tulajdonképpen Hinata miatt hal meg, az meg olyan mintha ő ölte v olna meg, szóval még ezért is utálom Hinatát.
Van valaki rajtam kívül aki még így van ezzel?
FIGYELEM! Ez a személyes véleményem nem szándékozom senkit sem megbántani vele!
Ennyi idiótát egy rakáson...
Kezdjük ott, hogy miért is kéne utálni Hinatát?? Azért mert nem olyan erős, mint Naruto? Vagy azért, mert meg akarta védeni Narutot?
Szerintem Naruto, és Hinata története hihetetlenül nagyvonalú, és megható. Hinata csak azért akar erősebb lenni, hogy ott állhasson Naruto mellett, és meg tudja védeni.
Ez szerintem alapból egy ok, hogy kedvelni lehessen.
A másik: ,,Olvastam valahol, hogy Neji meghal mert meg akarja védeni Hinatát.. -> Ez olyan, mintha ő ölte volna meg." <- Tipikus idióta.
Neji feláldozta az életét azért, hogy Hinata, és Naruto tovább élhessen. Ez plusz pont Neji-nek, de nem lehet ezért Hinatát utálni.
És nem tudom hol tartasz a Shippuuden-ben, de az 500. részben Naruto, és Hinata összeházasodik. És szerintem Naruto nem azért veszi feleségül, mert gyenge, meg csúnya. Hinata, és Naruto történetét olyan fontosnak tartották, hogy egy filmet is készítettek belőle: Naruto - The Last.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!