A Halt and Catch Fire-ben Gordonnak milyen agykárosodása is van?
Sajnos egyedül angolul írnak róla, hogy milyen agykárosodást okozott számára a kokain, elég nehéz kiigazodni angol orvosi kifejezéseken így a segítségeteket kérem!
ui.: Titeket hogyan érintett a halála?
Nem a kokain (vagy nem csak a kokain) okozta nála az agyi aneurizmát. Teljesen szét volt hajtva, aránylag nagyon hosszú ideig volt intenzív stressz alatt, valószínűleg karbamid és ólomtartalmú forrasztóanyaggal kellett folyamatosan dolgoznia, annak a gőzét szívnia...
Ha jól értelmezem a betegséget, az agyi érelmeszesedés - gyakorlatilag annak tűnik - miatt rossz vérellátásban haltak el agyi területek, majd végül a szerencsétlen agyvérzésbe belehalt.
"Titeket hogyan érintett a halála?"
SZARUL! ='(
Ott hagytam abba az egészet. Nem tudom, hogy mi lehet az utolsó 3 részben. De így már nem is akarom tudni. =(
Hihetetlenül jó sorozat, de amilyen szívbemarkoló volt az egész... Az utolsó 4 percében ott látta Ő is visszapörgetve, Donna volt a hozzá tartozó legtökéletesebb ember a földön, a gyerekei voltak a legszebb emlékei...
És egyszerűen mindent elveszített, az újrakezdés lehetőségét - "Re-launch" - meg elvette tőle a halál.
Láttam az Utóhatás c. filmet is. Ott is van egy imádott felesége, egy fia... És DETTÓ ugyanígy romba dől az élete, kettő hülye undorító arrogáns sěggfej biorobot telefontechnikus/rendszergazda miatt. Csak ott kicsivel még jobban a földbedöngölik szegényt.
És ugyanúgy, amikor évek múltán, a sok sz@r után eléri, hogy újrakezdhesse, kipurcan. =( (persze elkövet egy hibát Ő is, az lesz a veszte, de részben jogos is, mert sok év után rántaná vissza egy olyan hiba miatt, amit NEM ő jöhetett el)
Pfff.....
Kérdem én, van ahol nem döglik meg, miután teljesen leépítik?!
Én most az Argo-akciót vettem tervbe; ha végre lesz időm rá, azt nézem meg.
Az valós történelmi esemény feldolgozása, úgyhogy azt az egyet tudom, hogy ott nem csinálhatják ki.
Ha mégis kipurcan még ott is... Na, akkor én nem tudom mit csinálok... Az már történelemhamisítás lesz. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!