Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikor fejezik be végre a...

Mikor fejezik be végre a South Park-ot?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy vagytok vele, de ezek az új évadok egyre unalmasabbak és már nagyon messze vannak attól amit elkezdtek anno. Csak a politika évadokon át, Cartman karaktere egy semmi, Kenny-t nem is látjuk..stb

2017. nov. 27. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs vele semmi baj.
2017. nov. 27. 15:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére nem kötelező nézni :)

Mindig is az épp aktuális politikai témákra reagáltak, és hát ezek a mostani témák ilyenek, hogy sokan unják már.

2017. nov. 27. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik, bár ez az évad nem lett a kedvencem Cartman és Heidi kapcsolata miatt, de attól függetlenül nézem a sorozatot és tetszik.

Kérdésedre válaszolva, ameddig pénzt hoz a konyhára, addig biztosan folytatják.

2017. nov. 27. 15:55
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Már miért is kéne befejezni? Akinek nem tetszik az nem nézi. Ha nem néznénk elég sokan akkor már biztos befejezték volna, de mivel van nézőközönség ezért csináljak.
2017. nov. 27. 16:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked nem tetszik miert nezed?

Masnak meg tetszhet es nem feltetlenul kell abba hagyni csak miattad mert nem elegiti ki a kis vagyaid...

2017. nov. 27. 17:36
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Csupán annyit csinált a sorozat az utóbbi évadokkal, hogy felnőtt a nézőivel együtt. Szomorú, hogy Neked nem sikerült.
2017. nov. 27. 18:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Remélem soha. Nekem ez az egyik örök kedvenc sorozatom.
2018. júl. 29. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!