A sötét lovag vagy Sin City. Szerintetek melyik a jobb képregényfilm?
Figyelt kérdés
Szerintem a Sin City a legesszenciálisabb képregényfilm, ugyanakkor a TDK is kiváló. Érdemes megfigyelni azt, hogy a kettő film mennyire ellentétesen viszonyul a képregényekhez. Míg a Sin City majdnem teljesen megegyezik az alapjául szolgáló történetekkel, addig Nolan alkotása próbál minél jobban elszakadni a képregényes alapoktól (ezt főleg a realizmuson kell érteni). Mindkettő elgondolás igen érdekes és mindkettő film tökéletesen valósítja meg a kitűzött célokat. Szubjektív alapon nálam a Sin City a jobb képregényfilm, de sima filmként is jobban kedvelem.#képregény #Batman #Mickey Rourke #Bruce Willis #Quentin Tarantino #Sin City #Christopher Nolan #Frank Miller #Robert Rodríguez #Heath Ledge
2017. nov. 20. 22:01
11/12 anonim válasza:
Én nem igazán szeretem a Sötét lovagot, de szerintem kicsit jobb film. De mindkettő nagyon jó.
12/12 felhasználónév123321 válasza:
A listádat elnézve kiváló az ízlésed, egytől egyig remek darabok, bár a Star warsot kicsit indokolatlannak tartom, illetve a Batman filmek legitimitását nem látom, hiszen batman a szuperhősök torrentéje. Röhögve elbánna vele bármelyik másik. Nálam nincs olyan éles határvonal a filmeknél hogy tudjak listát írni, de ha lenne ilyen lista akkor azon kívül amiket te írtál egész biztos hogy benne lenne az in bruges, az oldboy, a gyalog galopp, 12 dühös ember, harcosok klubja, és talán a hetedik. Egyébkênt az abszolút kedvencem az in bruges. Minden perce aranyat ér. A sin city nekem kifejezetten nem tetszett. Egy egészen kiváló történet, de a benne lévő művészieskedés megölte nálam az élményt. Viszont a vége nagyon erős volt, maximális katarzis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!