Ti kit látnátok szívesen a Vastrónon?
Magamat.
Az inokolás nem tudom mit jelent, de tuti nem azt, hogy indokoljam.
Jaime-t, halál komolyan.
- jó családból származik
- fénykorában nagy lovag volt és kíméletlen harcos
- Királyvárban van már évtizedek óta, így Jonnal vagy Danyvel ellentétben az intrikálás sem lenne számára ismeretlen, nem tudnák úgy megvezetni, mint pl Nedet
- mikor Cersei a Folyóvidékre küldte, ott azért rendesen kiderült, hogy ért is a kényes ügyek elsimításához, kellően kemény, de igazságos is egyben, és van egy nagyon erős karizmája, ami miatt nem mernek vele köcsögösködni
- a Segítői posztra az egész univerzumban Tyrion a legalkalmasabb, és jelenlegi állás szerint Jaime-nek lenne rá a legnagyobb esélye, hogy Tyrion hajlandó legyen "vele dolgozni"
- meg aztán akkora karakterfejlődésen megy keresztül, hogy valamivel tényleg muszáj lenne honorálni
már csak valami királynőt kellene mellé találni, mert Cersei nem megoldás :D
JON! Ő lesz az! Kezdte mint egy fattyú, lett belőle parancsnok, észak királya, ezután pedig a hét királyság ura!
Stark + Targaryen ! Két ősi és a két legerősebb család leszármazottja.Csak ő alkalmas rá.
Utolsó! Akkor ki? Daenerys is alkalmatlan.. a rabszolgaöbölben is rengetegszer hajszálon múlt az élete...
Akkor meg ki? Tyrion? Ő is hibázott épp eleget már ráadásul nem hinném hogy Westeros egésze fejet hajtana egy törpènek. Nincs jó híre. Hisz mi hiába tudjuk az igazságot, hogy nem ő végzett Joffrey-val és az apját se indokolatlanul ölte meg, ezt az emberek nem tudják. Ki akar egy gyilkos zûllött rosszhírű lannister törpét uralkodójának ? Jon viszont igazságos éppen mint Ned Stark volt. Becsületes és jó harcos.Én őt tudom csak elképzelni mint a trón jogos ura! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!