Hogyan űzzem el a félelmet?
Figyelt kérdés
Megnéztünk huzamban 3 horrort és rettentően félek itthon.Mit tehetek ez ellen???2010. máj. 31. 20:45
2/7 anonim válasza:
Menjél emberek közé, legyél nyitott, világos helyen.
Ez idővel elmúlik. 1-2 nap.
És közben gondolj arra, h ez csak egy film, nem valóság!
Ha nem lesz jobb menjél pszhiológushoz!
3/7 anonim válasza:
Semmiképp ne gondolj a filmekre,bár tudom ez most lehetetlen.Nekem néha van,hogy évek múlva is egyszer csak eszembe jut egy film és elkezdek parázni.A szülők,tesó vagy valaki biztos van otthon,ha meg nincs,hívj át aludni egy barátot vagy a kutyámat hívom be aludni a szobába.Én ilyenkor ezt szoktam.A tv-n aludj el vagy hagyj égve egy kis lámpát.
4/7 A kérdező kommentje:
Tv-ztem,egy ideig még a lámpám is égett,utána már féltem h nem tudok felkelni reggel,és megpróbáltam elaludni.nagyon féltem,egyszerre volt melegem és fáztam,remegtem és mindig meg kellett néznem,h nem e áll ott vki a szobámban.minden 10. percben felébredtem,alig aludtam valamit,de érdekes módon már fél hatkor fel tudtam kelni,mert anyuék már kint voltak a konyhába.nem nagyon akarom,hogy a következő estém is így végződjön.
2010. jún. 1. 14:24
5/7 anonim válasza:
húú milyen filmek voltak ezek?:D érdekelne :D
6/7 anonim válasza:
igen, mik voltak a cimeik??
legközelebb nézzetek meg utolsónak egy vigjátékot is!!
7/7 A kérdező kommentje:
28 héttel később,a rettegés háza,paranormal activity de az utolsót én nem néztem csak néha belekukkantottam...szerencsére mert most külön megnézte két bnőm és azt mondták h félelmetes.
2010. jún. 2. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!